Gabriela Cristea, o mama fericita: “Doamneee, atat de norocoasa sunt eu”

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au o casnicie fericita si doua fetite superbe, Iris Thea Selena (2 ani) si Victoria Bella Margot (3 ani). Mezina familiei, Iris, a implinit 2 anisori, iar parintii au tinut sa le transmita si fanilor aceasta veste.

„Iubita mea cea mica, Iris, implineste azi 2 anisori!!!! Cei 2 ani au fost o calatorie extraordinara si abia incepe! A doua poza din aceasta postare e prima poza cu Iris, postata la doar cateva zile de la nastere… Nu am cuvinte sa exprim ce simt, probabil le voi asterne in urmatorul meu cantec pentru si despre copii! Iris, tati te iubeste infinit!”, a scris Tavi Clonda pe Instagram, in dreptul mai multor fotografii cu Iris.

Gabriela Cristea, mesaj emotionat de ziua fiicei sale, Iris:

Publicitate

„Imi aduc aminte perfect totul… cum te asteptam nerabdatoare sa te sarut prima data, sa-ti simt mirosul si caldura pe care nu am cum sa le uit vreodata. Au trecut 2 ani de atunci, iar tu ne-ai luminat fiecare moment. Doamneee, atat de norocoasa sunt eu pentru ca mi-ai oferit privilegiul sa-ti fiu mama si atat de mandra ca imi zambesti in fiecare zi. Iti doresc sa infloresti si sa-ti traiesti destinul cu bucuria pe care o oferi. Victoria, mami si tati te iubesc! La multi ani, floare de Iris!”, a scris si Gabriela Cristea.

Citeste si articolul :   Aurelian Temisan, anuntul facut dupa 26 de ani de cand este impreuna cu sotia sa: "Am fost sanatosi si am fost si suntem impreuna"

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.