Smiley si Gina Pistol au spus care este numele fetitei lor. Ce semnificatie are

Smiley si Gina Pistol sunt in culmea fericirii de cand familia lor s-a marit. Cei doi au anuntat ce nume va purta micuta lor printesa.

Pe data de 16 martie,  Smiley si Gina Pistol au publicat pe Instagram numele printesei din certificatul de nastere: Josephine Ana Maria.

Cele doua prenume se potrivesc cu numele de familie, Maria (pe Smiley in cheama Tiberiu Andrei Maria).  Prenumele „Josephine” provine din limba ebraica si are o semnificatie aparte. Josephine inseamna “Yahweh (Dumnezeu) va rasplati”.

Smiley, despre viata de tatic

„Nu prea o lasam singura deocamdata, doarme cu noi. Nu doarme cu noi in pat. Mai e un patut langa patul nostru. Mai avem un patut si in camera ei. E cuminte, linistita. In afara de momentele in care are gaze sau ii e foame. Seamana cu Gina. Suntem extrem de bucurosi, e o fericire pe care nu am am trait o niciodata in viata noastra. Lucram bine in echipa, ne trezim impreuna, facem tot impreuna. Gina si-a revenit foarte bine. Fetita noastra este perfecta, minunata, e o minune pentru noi.

Citeste si articolul :   Smiley, revoltat de nepasarea si rautatea oamenilor: "Cum te-ai simti sa urezi sanatate si sa fii injurat inapoi?"

Sunt o gramada de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucuram ca traim aceasta poveste frumoasa. Si atunci cand te trezesti la 4 dimineata o faci cu cel mai mare drag, e o placere. In momentul cand se naste copilul tau iti dai seama ca pana in acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a declarat Smiley, in emisiunea „La Maruta”, de la Pro TV.