Andreea Balan spune adevarul despre relatia ei cu George Burcea: “Eu m-as impaca cu George, dar mi-a spus ca…

Andreea Balan a socat prin declaratiile sale facute la „Xtra Night show”, prezentata de Dan Capatos. Vedeta a marturisit ca despartirea care se apropie de un divort si o doare foarte tare pe aceasta, dar nu si-ar fi putut imagina anul trecut la nunta ca se va ajunge aici.

„Problemele noastre au inceput in decembrie, atunci cand George Burcea a inceput sa-si schimbe radical comportamentul. Am avut foarte multe certuri care m-au lovit si ranit. Nu ma asteptam sa aud asa ceva din gura lui. Nu vreau sa spun despre ce era vorba, dar vreau mi-a spus ca nu mai are sentimente pentru mine.”.

Frica de singuratate este mare pentru Balan si durerea este ca isi va creste copiii fara tata.

„Cel mai mult ma doare ca fetitele noastre nu vor avea parte de Craciunuri si sarbatori in familie. Ca nu vor creste cu doi parinti. Este greu sa fii mama singura, mai ales mama divortata. Ma doare ca nu le putem fi exemplu.

Andreea Balan: Am banuit ca are pe altcineva

Citeste si articolul :   Pepe si Raluka, prima reactie dupa ce s-a spus ca sunt impreuna: „Trebuie sa stiti adevarul”

Andreea Balan nu are dovezi ca ar fi fost inselata cu o alta femeie, dar spune ca in decembrie cand acesta si-a schimbat comportamentul l-a banuit pe sotul sau ca ar avea pe altcineva.

„Cand s-a produs schimbarea am crezut ca este vorba de altcineva care a aparut in viata lui. Nu am dovezi in acest sens si nu pot sa-l acuz de infidelitate. Mi-a pus doar ca nu ma mai iubeste.”

Cred ca totusi consuma ceva, nu l-am prins cu droguri

„Cred ca totusi George consuma ceva, de fata cu noi nu a facut-o, dar pot pune pe seama schimbarii sale de comportament faptul ca acesta consuma ceva. Slava Domnului ca nu a fost violent fizic”. a spus artista la Xtra Night Show.

Andreea Balan s-ar impaca cu George, dar doar in anumite conditii
Andreea Balan s-ar impaca cu George Burcea dar ar vrea ca acesta sa fie asa cum a fost inainte nunta si catva timp dupa.

Citeste si articolul :   Victor Slav, in lacrimi in fata lui Teo Trandafir! Ce marturisiri a facut despre Bianca Dragusanu: "Stiu, nu trebuie sa-mi spuna...

„As fi de acord sa ne impacam, dar inteleg ca el este bine cu decizia pe care a luat-o. Acesta a plecat de acasa. Daca ar putea sa fie asa cum era inainte ar fi totul foarte bine.

Invidios pe succesul ei

„Ce s-a vehniculat in presa este adevarat, George mi-a spus ca el nu poate sa faca nimic la umbra mea. Dar eu i-am explicat ca asa sunt eu, nu mi-am dorit nici o clipa sa-l descurajez. Era suparat pe succesul meu. Dar asa sunt eu, o luptatoare, eu nu am manager ma descurc singura, discut cu foarte mult barbati si am o atitudine de barbat in negocieri, dar asta nu inseamna ca vin acasa si-l pun sa faca sarmale”, scrie huff.ro.

Autor