Legatura speciala dintre Neti Sandu si Florin Calinescu. Astrologul a spus adevarul

Neti Sandu si Florin Calinescu sunt doua dintre cele mai cunoscute nume din televiziune. Toata lumea ii cunoaste pe cei doi, dar putini sunt cei care stiu ca Neti Sandu si Florin Calinescu au o legatura speciala.

Cunoscutul astrolog de la ProTv a dezvaluit intr-un interviu care este relatia dintre ea si Florin Calinescu. Neti Sandu a marturisit ca Florin Calinescu a fost cel care i-a facut recomandarea de angajare in cadrul televiziunii.

“Inainte fusesem la radio, la Pro FM, ma vazuse Florin Calinescu acolo. Dupa ce oamenii de la PRO TV au stat luni de zile sa gaseasca rubrici pentru matinal, Calinescu si-a adus aminte de ‘una care face singura horoscopul, are un cerc pe o foaie, vorbeste din stele, cautati-o’. Au dat de mine. Ce uluita am fost, m-au cautat, am dat proba si am luat.¨Bineinteles ca intai mi-am facut mie, am facut scoala pe mine. Dupa aceea au urmat membrii familiei mele”, a declarat astologul.

“Astrologia este inepuizabila, cred ca mai sunt lucruri de descoperit, dar nu avem atata capacitate si atata minutiozitate incat sa putem intelege totul. Intai trebuie sa inveti fiecare zodie, dupa aceea ce inseamna fiecare planeta, ce face fiecare zodie in fiecare dintre case. Fiecare om are zece planete, care stau intr-un fel in ziua in care s-a nascut. Ca sa poti sa spui ceva despre acel om trebuie sa inveti pentru fiecare ce inseamna Venus in Balanta, Venus in Gemeni etc. E inepuizabila si, din cand in cand, le reiau sa vad daca mai storc ceva de la ele fiindca, de fapt, eu vreau sa inteleg viata, asta ma intereseaza.¨, a mai spus Neti Sandu intr-un interviu.

Autor