Florin Calinescu, dezvaluiri cutremuratoare din viata sa

Florin Calinescu, juratul de la Romanii au talent, a facut dezvaluiri din viata sa.  Andra si Alexandra Dinu au izbucnit in lacrimi can au auzit.

Lacrimi la Romanii au talent.

Vineri, la Romanii au talent, o copila de doar 9 ani pe nume Teodora Luca, a cantat despre bunicul si strabunicul ei care au luptat in cel de-Al Doilea Razboi Mondial. Dupa ce a ascultat-o , Florin Calinescu a povestit despre bunicul sau.

“Aveam 4-5 ani si mergeam cu bunica la biserica. Vedeam in cimitir batrane care plangeau la morminte, iar noi stateam doar in fata bisericii. Mi-a explicat ca in cimitir e doar o cruce pentru ca bunicul meu murise la Stalingrad, nu i-au adus ramasitele acasa.

Abia pe la 17-18 ani am inteles povestea, m-a emotionat. Bunica mea a crescut singura doi copii, la tara, cu zambetul pe fata. Bunicul a plecat la 20 de ani pe front si aia a fost. Ea a murit la 90 de ani”, a spus Florin Calinescu.

Citeste si articolul :   Maria Constantin, dezvaluiri cutremuratoare despre Marcel Toader

Totodata, juratul a spus ca nu-i place deloc sa auda copiii cantand despre lucruri triste.

Saptamana trecuta au primit 4 de DA : Anastasia Anghelescu, Aiko-Skdun Bucuresti, Marius Ionita, Dragos Baclea, Acrobatic Dance, Luca Simion, Carina Ene, Daniel Moldovan si Catalin Laslo, Natasha Korotkina, Ustix Generation, Marius Neagu, Dean Bowman, Krisztina Vellai si Bettina Bogdan.