Florin Calinescu, dezvaluiri cutremuratoare din viata sa

Florin Calinescu, juratul de la Romanii au talent, a facut dezvaluiri din viata sa.  Andra si Alexandra Dinu au izbucnit in lacrimi can au auzit.

Lacrimi la Romanii au talent.

Vineri, la Romanii au talent, o copila de doar 9 ani pe nume Teodora Luca, a cantat despre bunicul si strabunicul ei care au luptat in cel de-Al Doilea Razboi Mondial. Dupa ce a ascultat-o , Florin Calinescu a povestit despre bunicul sau.

“Aveam 4-5 ani si mergeam cu bunica la biserica. Vedeam in cimitir batrane care plangeau la morminte, iar noi stateam doar in fata bisericii. Mi-a explicat ca in cimitir e doar o cruce pentru ca bunicul meu murise la Stalingrad, nu i-au adus ramasitele acasa.

Publicitate

Abia pe la 17-18 ani am inteles povestea, m-a emotionat. Bunica mea a crescut singura doi copii, la tara, cu zambetul pe fata. Bunicul a plecat la 20 de ani pe front si aia a fost. Ea a murit la 90 de ani”, a spus Florin Calinescu.

Citeste si articolul :   Andreea Marin, mama pentru a doua oara la 46 de ani? A tinut sa se afle chiar de la ea

Totodata, juratul a spus ca nu-i place deloc sa auda copiii cantand despre lucruri triste.

Saptamana trecuta au primit 4 de DA : Anastasia Anghelescu, Aiko-Skdun Bucuresti, Marius Ionita, Dragos Baclea, Acrobatic Dance, Luca Simion, Carina Ene, Daniel Moldovan si Catalin Laslo, Natasha Korotkina, Ustix Generation, Marius Neagu, Dean Bowman, Krisztina Vellai si Bettina Bogdan.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.