Opinia lui Florin Calinescu asupra pandemiei de coronavirus: ”Vin vremuri apocaliptice”

Florin Calinescu (63 de ani) a facut comentarii ample despre pandemia coronavirusului. A transmis live chiar si pentru fani pe contul sau de Facebook, despre aceasta situatiecare ne-a schimbat complet viata. ”Vin vremuri apocaliptice” este parerea acestui actor celebru.

Pe 12 aprilie a fost aniversarea numelui sau. Vedeta a intervenit pe pagina sa de Facebook timp de aproape 40 de minute si a avut un mare succes. A fost urmarit de nu mai putin de 1,8 milioane de persoane.

Florin Calinescu considera ca intregul razboi a fost facut de marile puteri, de fapt, acesta este un razboi invizibil, de data aceasta arma este un virus, scrie clik.ro

”Situatia actuala, care, probabil, este datorata marilor puteri, intr-o galceava bine gandita de laborator, pentru ca este mai complicat sa actionezi cu focoase nucleare sau cu tot felul de unelte militare care se vad din orice satelit, si atunci, probabil, ca arma aceasta chimica, bacterilogica, virusologica este foarte la indemana si functioneaza tacut. Virusul are calm, are rabdare si pe care-l prinde il articuleaza.

Daca esti batran si ai comorbiditati asta este o poveste… Asadar, galceava intre America, Rusia si China produce efectele pe care le vedem astazi… Faptul ca ne-am departat unu, doi, trei metri este doar o distantare fizica. Sunt chestii necesare. Dar asta este efectul urmarit si dorit. Vor sa experimenteze si sa studieze cum se comporta specia umana in ansamblu. Puff, un stranut a omorat pana acum peste 100.000 de cetateni. Ceea ce cu cinism unii spun ca la 8 miliarde de umanoizi e un fleac”, precizeaza vedeta.

Citeste si articolul :   Mama lui Mihai Mitoseru, de urgenta la spital

In acelasi timp, Calinescu considera ca Dumnezeu nu are nicio legatura cu ceea ce experimentam acum, desi unii vor incerca sa accepte acest argument.

”Nu are nici o legatura. Ne-a lasat in pace de miliarde de ani, odata cu isprava doamnei Eva. Biserica greaca si cipriota, mult mai ortodoxa decat a noastra, a zis stati acasa, Dumnezeu nu va numara in incinta bisericii ca la scoala. Vreti sa va intalniti cu Dumnezeu? Iesiti si rezemati-va fruntea de primul copac, daca mai gasiti in viata, si ganditi-va la El!

Si nu V-a intarzia sa apara. Pentru asta este bucuria si imensitatea Lui, desi suntem milioane, El ii apare fiecaruia. Experimentul, cred eu, iscant de acesti cetateni mondiali funnctioneaza si vei vedea ce o sa urmeze. Pentru ca exercitiul iscat de acest virus va fi continuat, o data la nu stim cati ani. Omenirea trebuie disciplinata, trebuie tinuta in botnita si in manusi… Nu mai scoti soldatii, armata, avioane, bombe, plus punerea pe bot a lumii arabe. Vedeti ca pretul petrolului este mai jos decat inainte de razboi si lucrurile asa vor functiona de astazi inainte.

Citeste si articolul :   Oana Roman, mesaj dupa aniversarea fiicei ei

Frica trebuie sa pazeasca pepenii, care suntem noi. Iar alinirea Romaniei la dansul asta international functioneaza… Incolonarea noastra la doi, trei metri pentru a merge sa luam bucatica aceea necesara a traiului veitii… Asta e scopul povestii sa vada daca frica functioneza, si functioneaza, sa vada daca oamenii pot fi disciplinati, deci adio libertate, liberalism, libera circulatie, decat daca au ei nevoie sa trimitem mana de lucru la cules de spaaranghel, acum e vremea sparganghelului, nu a capsunilor, si atunci trece si Germania, si Austria, si Spania peste orice penademie si noi inghesuim marfarele pe aeroporturi sa trimitem oameni la munca…

Or sa urmeze vremuri apocaliptice cu turismul, cu agricultura. O sa fie o agresivitate a fiintei umane vizavi de mancare. Tinuti din trei in trei metri la magazin nu are scopul sa nu ne imbolnavim”, spune juratul.

Autor