PSD a decis ca va vota prelungirea starii de urgenta

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat ca parlamentarii vor vota joi prelungirea starii de urgenta, avertizand si ca trebuie sa existe un plan de repornire a economiei. Ciolacu cere Guvernului ca populatia sa fie testata pentru ca doar asa se pot relua activitatile.

Liderii PSD au decis dupa o sedinta a Comitetului National Executiv ca toti parlamentarii sa voteze prelungirea starii de urgenta, joi, in Parlament.

Publicitate

„Am decis astazi (miercuri – n.r.) ca vom vota prelungirea starii de urgenta, dar si ca determinam in acelasi timp Guvernul sa actioneze sa faca ceva concret pentru oameni chiar de astazi. In proiectul de hotarare privind incuviintarea starii de urgenta adoptat de comisiile de specialitate am prevazut ca masurile luate de guvern sa fie temeinic motivate. Sa nu mai revina a doua zi asupra lor pentru ca si-au dat seama intre timp ca au gresit. Tototdata, in 60 de zile de la incetarea starii de urgenta, Curtea de Conturi va trebui sa faca un control si sa prezinte Parlamentului un raport ca toata lumea sa stie cum s-au facut achizitiile publice, daca s-a respectat legea sau nu”, a spus Ciolacu, pe Facebook.

Citeste si articolul :   VIDEO! Colonelul medic dr. Valeriu Gheorghita s-a vaccinat impotriva COVID: Prima declaratie

De asemenea, liderii PSD au ales miercuri un nou purtator de cuvant. Este vorba despre fostul ministru al Culturii, senatorul Lucian Romascanu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.