Magda Vasiliu este din nou singura. Fosta stirista s-a despartit de cel de-al treilea sot

Magda Vasiliu este din nou singura. Pe data de 14 martie 2015 se casatorea, pentru a treia oara, cu Cosmin Stoian. Din pacate, de curand, fosta stiristaa anuntat ca s-a despartit de sotul ei.

Fosta prezentatoare a Stirilor Focus, de la Prima TV, a plecat in Italia, in urma cu 4 ani, pentru fiul ei, Vlad, care fusese diagnosticat cu cancer.

Magda Vasiliu, la al treilea divort!

“In momentul de fata sunt o femeie singura, dar nu vad ceva senzational in asta. La fel ca oricare alt om, nu te poti intelege cu cineva, vine un moment cand telurile se schimba si, probabil, cand treci prin atit de multe lucruri prin care am trecut noi, se intampla asta. Am decis de comun acord sa mergem amandoi pe drumul nostru. Este o decizie luata cu maturitate pentru ca nici eu, nici fostul sot nu mai avem 20 de ani.”, a marturisit Magda Vasiliu la Prima TV.

Totodata, Magda Vasiliu a declarat ca pentru ea si fiul sau, acasa inseamna Italia.

“Orice mama normala la cap, intr-o situatie ca a mea, nu mai tine cont de nimic si face alegerea cea mai buna pentru copilul ei, pentru familia ei. Acum, Vlad este bine si asta conteaza. A avut o forta extraordinara. Te uiti la el, vezi cat e de senin, cat e de puternic. Toti copiii care se confrunta cu boala asta o fac cu mult mai multa putere decat adultii. El a avut mereu o forta teribila, nu l-am auzit sa se planga, nici dupa operatia dupa boala cumplita si nici, acum, dupa operatia la femur.

Este genul de copil care are o ambitie pe care eu nu am avut-o niciodata si este prea tarziu ca sa o mai am. Dar l-a si maturizat boala. Vara trecuta era carne vie pe o mana, dupa ce a cazut cu bicicleta. Eu eram speriata, iar el, senin, imi zicea ca nu e mare lucru, ca intr-o saptamana ii trece. Suferinta fizica nu ii provoaca niciun fel de reactie, iar despre boala eu i-am explicat din start ca este posibil sa se intoarca si trebuie sa fie pregatit. Eu ii voi fi intotdeauna alaturi, atat cat voi fi, si impreuna vom depasi totul.”, a declarat Magda Vasiliu.

Citeste si articolul :   E oficial: Walter si Raluca Zenga si-au spus adio dupa 17 ani de iubire

Magda Vasiliu si Cosmin Stoian s-au casatorit in anul 2015, dupa ce in octombrie 2014, fosta stirista divorta de tatal lui Vladut, Andrei Vintilescu. Acela era cel de-al doilea mariaj esuat. Prezentatoarea tv avea 28 de ani in 2003, cand divorta de baritonul Valentin Vasiliu, dupa doi ani de casnicie.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.