Dragos Stanciu, fostul sot al castigatoarei Survivor Romania 2020, spune adevarul. De ce s-a despartit de Elena Ionescu

Pe Elena Ionescu o cunoaste o tara intreaga dupa participarea la Survivor Romania. Artista a castigat prima editie.

Fostul sot al Elenei Ionescu rupe tacerea.

Dragos Stanciu, fostul sot al Elenei, spune motivele care au dus la divort, la numai un an de cand au devenit parinti. Artista spunea intr-un interviu cum s-au cunoscut.

„Ne-am intalnit acum un an, intr-un info trip, unde promovam Turcia in Romania. Fiecare era dintr-un domeniu diferit, el ocupandu-se la momentul respectiv de modelling… Am venit in tara… Eu fac sport. Pe langa sala, imi place sa mai merg si in parc, sa alerg.

Am luat o prietena si am mers la alergat. Intr-o seara, ne-am intalnit in Parcul Carol. El facea scari. Urca scari, cobora… Ne-am vazut a doua zi, am inceput sa facem scari impreuna, am inceput sa mergem la sala impreuna… Si, din sport in sport, a iesit…”

Recent, Dragos Stanciu a spus motivele despartirii, intr-un interviu pentru click.ro

Citeste si articolul :   De ce s-au despartit, de fapt, Pepe si Raluca Pastrama.

“Asa cum prea bine se stie, motivele care duc la esecul definitiv al unei relatii matrimoniale sunt privite in mod subiectiv de ambele parti, deci adevarul se afla pe undeva la mijloc si este normal sa fie asa. De aici si greutatea de a gasi “acul in carul cu fan”!

La noi, situatia, din punctul meu de vedere, s-ar limita la o neconcordanta a caracterelor noastre, cat si o diferenta totala de a vedea o convietuire in comun. Daca vreti, mai direct, nu ne aflam pe aceeasi “lungime de unda” in ce priveste modul nostru de a gasi secretul unei casnicii de lunga durata”, a spus fostul sot al Elenei Ionescu.

Cei doi au divortat la notar

“Am divortat in mod civilizat, la notar, obtinand custodia comuna pentru fiul nostru”, a specificat Dragos Stanciu.

Dragos Stanciu s-a intors la fosta iubita

“Este adevarat ca in momentul de fata formez un cuplu cu o fosta prietena dinaintea casatoriei mele, dar in definitiv acesta nu a fost motivul pentru care am parasit caminul conjugal”

Citeste si articolul :   Cum a reactionat sotia lui Gigi Becali, dupa ce acesta a fost acuzat ca a fost cu Tania Budi

Cu ce se ocupa fostul sot al artistei

“Momentan am un contract cu cel mai mare brand de fitness din Romania, in calitate de personal trainer cat, si ca tehnician nutritionist. Pe viitor intentionez sa infiintez propriul club de Antrenament si Nutritie pentru copii (in mod special) cat si pentru adulti.”, a mai spus Dragos pentru sursa citata mai sus.

Autor