Pepe, prima declaratie imediat dupa ce a divortat de Raluca Pastrama: “Exact cum si-a dorit”

Pepe si Raluca Pastrama au fost prezenti la cea de-a doua infatisare la notar, privind divortul. Cei doi au decis sa incheie totul si sa mearga pe drumuri separate.

Pepe, prima reactie dupa iesirea de la notar

Artistul a spus ca motivul pentru care a stat la notar cu Raluca Pastrama aproape doua ore a fost din cauza actelor pe care le-au avut de completat si semnat. Se pare ca acest lucru a necesitat ceva timp.

Cu cine vor ramane fetitele?

De asemenea, Pepe a mentionat ca fetitele vor ramane in custodia amandurora. Astfel, Rosa si Maria vor merge atat acasa la el, cat si la ea.

”Acte! Nu e asa simplu! (n.r. la intrebarea de ce a durat atat de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor ramane la amandoi, suntem parinti amandoi! E o treaba cat se poate de normala, fara niciun fel de conflict, exact cum am spus! E foarte bine. E bine nu s-a intamplat nimic grav. Ne-am inteles ca doi oameni maturi. E exact cum si-a dorit si cum ne-am inteles!”, a declarat Pepe paparazzilor de la Spynews.ro.

Dupa ce a divortat de Pepe, Raluca a declarat ca cei doi vor avea custodie comuna, iar fetitele vor decide unde vor sa stea mai mult.

Citeste si articolul :   E oficial: Walter si Raluca Zenga si-au spus adio dupa 17 ani de iubire

„Intelegerea noastra parentala, avem jumatate – jumatate. In acordul parental, 50 la mine, 50 la el pentru ca asa am stabilit de la bun inceput. Una peste alta, noi avem copii mici. Fetele daca vor sa stea mai mult la mine, stau mai mult la mine, daca intr-o zi cand vor ele la tatal lor, le duc la tatal lor, adica e si la vointa lor si totul spre binele lor. Oricum, ele stau mai mult la mine, in principiu la mine ca Rosa sta la gradinita, pe Maria o duc dimineata la scoala.”, a spus Raluca Pastrama.

Autor