Scandal urias! Pepe rupe tacerea. A lovit-o pe Raluca Pastrama?

Scandal urias in lumea mondena. Potrivit informatiilor, Pepe si-ar fi agresat sotia. Artistul a tinut sa ofere primele declaratii despre incident. Raluca a secis sa-l reclame pe Pepe.

Ce spune Pepe.

Raluca Pastrama nu a vrut sa comenteze incidentul, dar Pepe a dorit sa se apere in fata tribunalului.

”Am fost informat de un jurnalist de investigatie ca detine probe despre sotia mea cum ca aceasta in data de 08-09 2020 a fost in compania unui alt barbat pe nume … din … in Poiana Brasov in complexul …. si a altor persoane si m-a intrebat daca asta este adevaratul motiv al divortului nostru, rugandu-ma sa dau detalii in acest sens. La auzul acestor informatii am negat total cele spuse de jurnalist crezand ca presa incearca sa gaseasca stiri mondene”, scrie in declaratila artistului, potrivit spynews.ro.

”Ulterior acestor situatii, am verificat pe retelele de socializare si am constatat ca informatiile au ceva corespondent in spusele jurnalistul, observand ca sotia mea urmareste frecvect pagina de instagram a domnului … si invers, acestia apreciindu-se reciproc si dovedind ca sunt apropiati.

Citeste si articolul :   Mirela Vaida, pusa la zid: "Nu va e rusine?" Asa ceva nu s-a vazut la TV

Tot la acel moment am analizat discutiile anterioare cu sotia mea si mi-am amintit ca aceasta in data de 06.11.2O2O mi-a solicitat rotile de iarna de la autoturism motivand ca se strica vremea. De asemenea mi-am amintit ca fetitele au stat la mine acasa din data de 06.11.2O2O pana in data de O8.11.2O2O, aceastea dorind sa ramana in continuare insa mama lor nu a fost de acord si le-a luat.”, se mai arata in document!

”Pentru a putea verifica in integralitate cele sus mentionate, tot in data de 19.11.2O2O m-am indreptat catre stadionul Dinamo unde fetitele aveau ora de tenis, dorind sa vorbesc cu sotia mea sa clarific subiectul spus de jurnalistul de presa Aici, am dat de sotia mea ln masina vorbind la telefon si inchizand instant cand m-a vazut, fiind agitata.

Am urcat in masina, am salutat-o, am intrebat-o de fetite si i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalistul de presa, argumentandu-i ca trebuie sa stiu adevarul ca sa nu spun lucruri care pot sa nu fie adevarate. Aceasta a devenit si mai agitata iar la intrebarea mea daca ea cunoaste o persoana pe nume …, a raspuns sec da. de la munte.

Citeste si articolul :   Scandal urias cu inmormantarea lui Nelu Ploiesteanu! Familia nu a mai ridicat trupul artistului. Legistii au stabilit cauza decesului

La auzul acestor vorbe nu stiam ce sa cred, eu cunosteam ca programul sau era cu fetitele si nu a fost vorba ca pleaca la munte, solicitand explicatii in acest sens intrucat REZULTA IN MOD VADIT O INFIDELITATE RECUNOSCUTA SI MAI MULT DECAT ATAT LASAND FETITELE NESUPRAVEGHEATE!”

”Discutia dintre noi a devenit un pic mai aprinsa in momentul in care sotia mea mi-a confirmat faptul ca intr-adevar in data de 08-09.11.2O2O a plecat la munte petrecand cu o gasca de prieteni, printre care si …. cu care deja fltrtreaza. aceasta fiind agitata si incepand sa ma jigneasca ca nu este treaba mea ce face ea cu viata ei (…)”

”Precizez faptul ca, pe fondul acestor discutii sotia mea m-a injurat, ma jignit, ma scuipat, incercand prin acest comportament sa ma provoace, insa acest plan nu i-a reusit, eu pastrandu-mi calmul si neluand in seama toatecele spuse si primite de la ea”, a mai declarat Pepe, potrivit sursei citate mai sus.

Autor