Scandal urias la Asia Express, dupa ce Sorin Bontea si Razvan Fodor au castigat sezonul 3. Acuzatii dure pentru Gina Pistol

Castigatorii celui de-al treilea sezon de la Asia Express sunt Razvan Fodor si Sorin Bontea, alegere care a provocat un adevarat scandal pe reteaua de socializare. Fanii au adus acuzatii severe impotriva prezentatoarei Gina Pistol.

O parte dintre fanii virtuali aduc acuzatii grave cu privire la modul in care s-a desfasurat emisiunea, dar si cu privire la final. Mesajele au inceput sa apara pe pagina emisiunii.

”Se vede foarte clar in unele secvente ca lucrurile nu sunt naturale. Sunt scene in care se observa ca stiau anumite lucruri, pe care in acel stres fiind nu aveai cum sa le dibuiesti asa usor. Nu este emisiunea Ginei, dar tocmai, echipa si productia Antenei este aceeasi, iar Bontea este singurul dintre concurenti care face parte din echipa Antenei si face rating postului TV de ani intregi.

Nu cumva e la mintea cocosului ca Antena 1 a decis ca Bontea sa castige fiindca era singurul dintre concurenti care face parte din echipa de atatia ani?”, este doar unul dintre mesaje.

”M-am uitat la toate cele trei sezoane Asia Express, fara sa pierd nicio editie, insa aceasta finala pare ca a fost aranjata. S-a simtit ceva stangaci in reactiile tuturor fata de celelalte sezoane cand s-a transmis o emotie sincera. Era de asteptat inca de la inceput sa castige Bontea pentru ca face echipa cu Gina de atata amar de ani in emisiunea Chefilor.

Imi pare rau ca si aceasta emisiune se va duce de rapa ca multe altele. Cand incepi sa aranjezi lucrurile si nu le lasi sa decurga natural, se observa, si emisiunea decade. Pacat! Speak si Stefania meritau totul”, au mai scris fanii.

Sorin Bontea si Razvan Fodor, primele declaratii dupa ce au castigat premiul de 30.000 de euro

“Va astept de foarte mult timp, pentru ca Asia Express 3 a fost castigata… de voi”, le-a spus Gina Pistol celor doi.

“Nu ai cum asa ceva. Am ramas cumva uimit si spuneam ca prostul . Am vrut sa plec demult acasa si sa ma predau. Nu stiam ce caut eu aici si uite, am castigat.

Citeste si articolul :   Un tanar locotenent din Alba Iulia, medic rezident cu rezultate extraordinare, la Spitalul Clinic Militar de Urgenta “Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca

Asia Express m-a invatat un lucru, exista o a doua zi. Daca cineva vrea sa inteleaga ce am zis eu acum, sa se uite la sezonul 3, Asia Express”, a specificat Sorin Bontea.

“Nu stiu, nu stiu ce sa zic. Sare asta (n.r Bontea) pe mine, am cazut pe jos”, a spus si Razvan Fodor.

Finala a aratat un concurs acerb, dar cele doua echipe au recunoscut ca a fost de fapt o diferenta de 20-30 de minute.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.