Mihai de la 3 Sud Est are COVID. Artistul se afla la terapie intensiva

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, este internat la terapie intensiva in Spitalul Municipal Medgidia, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Artistul de 44 de ani este in stare grava si are nevoie de plasma.

Artistul a fost internat in spital a Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar in cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

„Starea lui de sanatate nu este foarte buna. Era internat la noi in spital, pe Sectia de Terapie Intensiva. Necesita plasma, insa unitatea noastra nu ofera, deocamdata, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat pentru presa locala un medic de la Mangalia.

„Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administreaza plasma si tratament de specialitate.

Sa speram ca starea lui se va imbunatati cat mai repede. Nu este de joaca cu acest virus!!! Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru respectand regulile de protectie.

Citeste si articolul :   Medicul Gabriel Diaconu este in doliu: "Tatal meu, care nu este un numar, se aduna altora pe care pandemia ni i-a cerut."

Va tinem la curent cu starea lui Mihai”, este mesajul postat pe pagina oficiala de Facebook a formatiei.

Autor