Video. Petrecere cu manele in cimitir si pe strada, in noaptea de Inviere: „Ce coronavirus, ba?!”. Ce a urmat dupa ce totul a fost live pe Facebook

Mai multe persoane din localitatea Vizuresti care transmiteau, in noaptea de sambata spre duminica, live pe Facebook de la o petrecere care a avut loc in cimitir si pe strada au fost amendate de politisti, informeaza IPJ Dambovita.

Mai multi indivizi au adus cu ei o boxa si au dat volumul la maxim. Manelele s-au auzit in toata localitatea.

“In cimitir, fratilor! Am adus lumina lu mama mea… Hai, hai! He, he, he! Asa e la noi la cimitir! Numai la Vizuresti se poate intampla asa ceva! Sa danseze si mortii, ma!”

Petrecaretii s-au mutat apoi pe strazile din localitate.

Publicitate

“Asa se intampla la Vizuresti! Ce coronavirus, ba?! Sa danseze cainii! Hai, hai, hai!”

“Avand in vedere imaginile video postate pe o retea de socializare, in cursul noptii de 18 spre 19 aprilie, in care mai multe persoane danseaza in spatiul public, fiind incalcate prevederile impuse in perioada starii de urgenta, Compartimentul Relatii Publice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita este abilitat sa comunice urmatoarele: politistii din cadrul Politiei Racari, sprijiniti de luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, s-au deplasat pe raza localitati Vizuresti, unde au identificat persoanele in cauza”, precizeaza IPJ Dambovita.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca a rabufnit. Prima REACTIE dupa ce a fost data afara din AUR

Au fost aplicate sase sanctiuni contraventionale in valoare de 20.000 de lei fiecare si o sanctiune in valoare de 10.000 de lei, pentru nerespectarea restrictiilor de circulatie, conform Ordonantei Militare nr. 3, precizeaza stirileprotv.ro

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.