Ce spune acum barbatul care aseara declara ca „rastoarna” politia

Noua persoane au fost retinute dupa ce mai multe persoane s-au luat la bataie, duminica seara in sectorul 5, acestea urmand a fi prezentate magistratilor cu propunere legala, a informat luni Politia Capitalei.

Cele noua persoane retinute sunt banuite de savarsirea infractiunilor de ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice, relateaza Agerpres.

Mai multe echipaje de politisti, jandarmi si luptatori de la Serviciul Actiuni Speciale (SAS) au intervenit duminica seara pentru aplanarea unui conflict intre mai multe persoane desfasurat in Sectorul 5, fiind folosit si armamentul din dotare, fara a fi inregistrate insa persoane ranite, a anuntat Politia Capitalei.

Politistii au condus la audieri 37 de persoane. Potrivit sursei citate, conflictul a fost unul spontan, fiind declansat pe fondul consumului de alcool.

Inainte de interventia fortelor de ordine, potrivit unor imagini live de pe Facebook, mai multe persoane spuneau ca „rastoarna” jandarmii si politistii, daca indraznesc sa intervina.

„Sa-nnebunesc daca nu vine Jandarmeria, ii rasturnam. M-am jurat pe copii mei. Eu cu fratii mei, si cu nepotii mei! Cum vine prima masina, cum ii rasturnam. Asteptam Politia! Revolutie! Revolutie!”, a spus unul dintre ei, potrivit digi24.ro

Citeste si articolul :   A mers cu masina la spalatorie si s-a ales cu o amenda uriasa. Replica politistului care l-a amendat pe barbat a derutat pe toata lumea

mesajul barbatului

Acelasi barbat a transmis pe pagina de Facebook un mesaj in care spune ca regreta ce a facut.

Autor