Ei sunt scandalagii care i-au facut pe oamenii legii sa deschida focurile, in cartierul Rahova: “Vai de capul meu! Le sparg masinile la gabori!”

Politia a deschis mai multe focuri de arma in Rahova dupa ce a fost atacata cu pietre.

Au aparut primele imagini cu persoanele care au provocat conflictul cu echipajele de politie. Totul ar fi pornit de la un grup de petrecareti, care s-au strans gramada in curtea casei, in numar mare, pentru a petrece in prima zi de Paste. “Liderul” este si cel care a provocat organele de politie, inca de dinainte ca oamenii legii sa ajunga la fata locului:

barbatul din Rahova

“Sa moara Alesia, daca nu-i rastorn, daca vine politia! Sa vina politia! Revolutie!”, sunt cuvintele spuse de barbat pe o filmare.

petrecere in ziua de Pasti

UPDATE ora 22:00

Duminica seara, in jurul orei 20. 45, prin apel 112, in sectorul 5, a fost sesizat un conflict intre mai multe persoane. La fata locului s-au deplasat de urgenta mai multe echipaje de politie, echipe ale Serviciului Actiuni Speciale si jandarmi.

Mai multe persoane au fost imobilizate si urmeaza a fi conduse pentru audieri. A fost folosit si armamentul din dotare, fara a fi inregistrate persoane ranite.

Citeste si articolul :   Medic de la Spitalul Militar din Bucuresti: „Putem invinge epidemia de coronavirus! Aceasta este conditia!”

Urmeaza a se stabili contextul acestuia conflict si persoanele care au participat, urmand a fi dispuse masurile legale.

In total, 37 de persoane au fost conduse la audieri.

Din datele existente la acest moment, conflictul a fost unul spontan, declansat pe fondul consumului de alcool.

Conflictul a fost aplanat.

Autor