Ei sunt scandalagii care i-au facut pe oamenii legii sa deschida focurile, in cartierul Rahova: “Vai de capul meu! Le sparg masinile la gabori!”

Politia a deschis mai multe focuri de arma in Rahova dupa ce a fost atacata cu pietre.

Au aparut primele imagini cu persoanele care au provocat conflictul cu echipajele de politie. Totul ar fi pornit de la un grup de petrecareti, care s-au strans gramada in curtea casei, in numar mare, pentru a petrece in prima zi de Paste. “Liderul” este si cel care a provocat organele de politie, inca de dinainte ca oamenii legii sa ajunga la fata locului:

barbatul din Rahova

“Sa moara Alesia, daca nu-i rastorn, daca vine politia! Sa vina politia! Revolutie!”, sunt cuvintele spuse de barbat pe o filmare.

Publicitate

Publicitate

petrecere in ziua de Pasti

UPDATE ora 22:00

Duminica seara, in jurul orei 20. 45, prin apel 112, in sectorul 5, a fost sesizat un conflict intre mai multe persoane. La fata locului s-au deplasat de urgenta mai multe echipaje de politie, echipe ale Serviciului Actiuni Speciale si jandarmi.

Mai multe persoane au fost imobilizate si urmeaza a fi conduse pentru audieri. A fost folosit si armamentul din dotare, fara a fi inregistrate persoane ranite.

Citeste si articolul :   Jador paraseste Survivor Romania: „Sa ma ierte toti ca am gresit”

Urmeaza a se stabili contextul acestuia conflict si persoanele care au participat, urmand a fi dispuse masurile legale.

In total, 37 de persoane au fost conduse la audieri.

Din datele existente la acest moment, conflictul a fost unul spontan, declansat pe fondul consumului de alcool.

Conflictul a fost aplanat.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.