Avertizare meteo COD GALBEN de vreme rece si vant. Zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare meteorologica imediata COD GALBEN. In urmatoarele ore, vantul va creste in intensitate si va atinge 65 de kilometri pe ora.

COD GALBEN, valabil de la ora 9:00 pana la ora 14:00

Publicitate

Judetul Braila;
Judetul Ialomita;
Judetul Buzau: zona joasa;

Se vor semnala : intensificari locale ale vantului cu rafale de 55…65 km/h

Publicitate

COD GALBEN, valabil de la ora 9:00 pana la ora 14:00

Judetul Galati;
Judetul Vrancea: zona joasa;

Se vor semnala : intensificari locale ale vantului cu rafale de 55…60 km/h

Prognoza meteo. Vremea in toata tara se raceste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 20 de grade si vor aparea ploile. In Carpatii Meridionali, precipitatii mixte vor avea loc la altitudini mari. Noaptea, meteorologii raporteaza ca temperatura minima va fi cuprinsa intre -7 si 9 grade, iar depresiunea din estul Transilvaniei are cea mai scazuta temperatura. Vremea se raceste si la Bucuresti, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 … 17 grade.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.