Pepe trece prin momente grele. A facut chiar el anuntul, in urma cu putin timp

Pepe trece prin momente grele dupa ce Raluca s-a mutat la parintii ei impreuna cu cele doua fetite. Artistul incearca sa ramana alaturi de cele doua fiice ale sale.

Solistul a hotarat sa faca un gest special pentru ele, pentru ca despartirea de mama fetitelor sa nu le afecteze foarte mult pe cele mici.

Ce a facut Pepe, dupa ce fiicele lui s-au mutat cu Raluca Pastrama

Intr-un live de YouTube, Pepe a marturisit ca le-a cumparat fetitelor lui telefoane mobile, ca sa poata comunica la fel de des cu el, chiar daca fizic nu le va mai fi alaturi tot timpul.

Publicitate

”Le-am cumparat telefoane si acum ma suna incontinuu cu video. Daca ma suna ele, nu am cum sa nu raspund. Las totul si vorbesc cu ele. Si azi m-au sunat de cateva ori”, a spus Pepe.

In timpul unui interviu cu actorul Andrei Duban, Pepe a fost sunat chiar de catre una dintre cele doua fiice ale lui, Rosa. Artistul i-a raspuns imediat, chiar daca se afla in timpul filmarii, si abia dupa ce le-a trimis pe cele mici la culcare si le-a transmis pupici si toata dragostea, a revenit la treaba.

Citeste si articolul :   Carmen Serban a dat vestea cea mare. Artista paraseste definitiv Romania: "Ma simt mai respectata acolo"

Raluca Pastrama a luat hotararea sa se desparta de cel alaturi de care a trait opt ani din viata si cu care a adus pe lume doua fetite minunate.

”In momentul de fata nu mai locuim impreuna de mai bine de doua saptamani. Dar de cand a hotarat acest lucru, ne intelegem foarte bine, pentru ca am inteles niste lucruri si eu si ea. Nu mai exista tensiuni sau cel putin, nu vrem sa fie acele tensiuni. Ne-am asumat si vrem sa ne crestem frumos copiii. Cel mai greu a fost sa discutam cu copiii. Dupa ce am trecut acest prag, va marturisesc ca restul nu mai conteaza. Vrem sa avem o relatie civilizata in continuare pentru copiii nostri. Suntem doi oameni maturi, ne asumam. Vom merge la notar, nu va exista un proces, litigii. Ne vedem zilnic, copiii dorm si cu mine, dorm si cu Raluca. Ea ii aduce la mine acasa, eu ma duc si ii iau”, a spus Pepe.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.