Bianca Dragusanu, in lacrimi. Alex Bodi s-a intors la Daria

Bianca Dragusanu este tare suparata dupa ce Alex Bodi s-a intors la rusoaica Daria Radionova. Fosta sotie a lui Victor Slav si Alex Bodi s-au despartit din nou si se pare ca este definitiv. Daria Radionova este acum iubita oficiala a afaceristului.

Alex Bodi si Daria Radionova formeaza unul dintre cele mai noi cupluri. Alex Bodi a recunoscut aceasta relatie.

Daria a a postat un comentariu dur la adresa Biancai Dargusanu, pe pagina sa de Instagram.

„Credeti ca relatiile in care exista insulta, umilinta, batai, instante, amenintari si toate acestea sunt puse pe ecran public, este oare dragoste? Sau este un „PR” ieftin de tot? La fel ca si voi priveam de la distanta toate acestea. Am intalnit un barbat care nu era casatorit, nu am despartit o familie si am avut grija sa nu ma implic in relatii straine, iar acum am dat o sansa relatiei noastre. Cred ca fericirea iubeste tacerea!”, a scris Daria, noua iubita a lui  Alex Bodi.

Publicitate

„Nu vreau sa cobor la nivelul acestei femei, nu vreau sa insult pe nimeni, nu sunt asa educata si sunt mai presus de toate astea! Dar vreau sa spun ca tot ceea ce face arata stupid si amuzant. Cauta niste mizerii, expune ceva, scrie si vorbeste despre mine. Pentru ce?

Lasa sa-si aminteasca trecutul sau si tot ceea ce a trecut prin ea si cine a trecut prin ea. Lasa sa isi vada fotografiile si viata! Acolo ai ce vedea de ras! Opreste-te si priveste inapoi si trage concluziile! Mizeria ta nu va ajunge la mine. Vei ramane doar patata. Gandeste-te la asta. Da, cu ajutorul filtrelor si Photoshop ai invatat cum sa-ti schimbi aspectul pe Instagram, pacat ca nu poti pune un filtru pe trecutul tau, asa ca filtreaza cel putin viitorul tau”, a scris Daria, potrivit Cancan.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.