Bianca Dragusanu a spus tot adevarul: ”Da, ma marit! A treia oara e cu noroc”

Bianca Dragusanu a povestit despre ceea ce se intampla in viata ei! Blondina spune ca se marita!

Bianca Dragusanu este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul romanesc. De curand, s-a spus ca femeia are un nou iubit si ca este tare fericita. Bianca Dragusanu a plecat chiar si intr-o vacanta de vis alaturi de noul ei iubit, despre care spune ca o face fericita.  Fosta prezentatoare TV a povestit la Teo Show ce a facut in Dubai cu prietenele, dar si in vacanta din Maldive alaturi de actualul iubit.

Bianca Dragusanu: “Mi se intampla exact ce imi doresc”

“In Dubai eu tot am incercat sa o conving pe Ramona sa mearga cu mine in Maldive si apoi am ajuns cu el in Maldive. Dar nu ma las usor, aparentele insala. Mi se intampla exact ce imi doresc sa mi se intample si sunt fericita, nu-mi gasesc cuvintele sa ma exprim. De obicei oamenii care sunt fericiti nu isi doresc sa isi expuna fericirea”,a spus Bianca Dragusanu la Teo Show.

Bianca Dragusanu: ”Ma marit”

Blondina a marturisit si faptul ca se marita. Bianca Dragusanu a spus ca se va marita iar a treia oara va fi cu noroc.

”Sunt unii care arata si se bat cu pumnul in piept ca sunt fericiti si de fapt e la fenta si sunt unii care se iubesc si sunt fericiti si nu vor sa se expuna. Sunt fericita si starea mi-o induc singura. Ca mai exista cineva in viata mea care ma face fericita, asta e adevarat. Traiesc viata pe care o merit si pe care mi-am dorit intotdeauna.

Sunt un om care face ce simte. Eu nu vreau sa vorbesc despre partenerul din viata mea, vrea sa vorbesc despre mine. Sunt implinita. Am un copil sanatos, o afacere care functioneaza si viata mea merge in directia in care trebuie.

Da, ma marit… candva. A treia oara e cu noroc. Am avut o casatorie fericita din care am un copil minunat, am avut o alta casatorie, iar acum e clar ca o sa ma marit. A treia oara va fi cu noroc. In sufletul meu imi era foarte dor sa fiu linistita”,a declarat Bianca Dragusanu.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.