Catalin Botezatu, nas pentru Bianca Dragusanu si Gabi Badalau

Catalin Botezatu a vorbit intr-un interviu despre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau. Designerul isi doreste sa le fie nas la nunta pe care o planuiesc cei doi, dupa cum au spus fersoane din anturajul lor.

Catalin Botezatu, nas pentru Bianca Dragusanu si Gabi Badalau

Chiar daca este plecat in vacanta in Egipt, Catalin Botezatu stie ce se intampla cu aprietena sa, Bianca Dragusanu. Cunoscutul designer a spus ca si-ar dori sa le fie nas in cazul in care nu au deja.

Catalin Botezatu le-a urat fericire Biancai Dragusanu si partenerului ei.

“Daca Bianca n-are nas, ma ofer eu, ma duc ca nas la nunta ei cu Gabi Badalau. Ma bucur ca Bianca si-a gasit jumatatea, sper ca de data aceasta sa fie o casatorie mai lunga, la cat e de naravasa. In viziunea ei, un barbat trebuie sa aiba bani, adica chischirei, sa taca, pentru a face ea ce vrea. Le doresc fericire, Bianca stie ca eu tin mult la ea, ca o iubesc mult!”, a declarat Catalin Botezatu pentru  Impact.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.