Alex Bodi, prima declaratie despre pozele in care Bianca Dragusanu apare plina de vanatai: “Nu stiu cata credibilitate mai are”

Alex Bodi si Bianca Dragusanu s-au despartit anul trecut. Blondina a pornit un nou razboi dupa ce a postat mai multe fotografii in care apare cu fata tumefiata si plina de vanatai. Alex Bodi se afla in prezent in arest la domiciliu. Barbatul a fost sunat de un reporter de la “Xtra Night Show” si vorbit despre ceea ce face Bianca acum.

Alex Bodi, primele declaratii.

“Poate sa faca 50.000 de plangeri (…). Doamna declara multe chestii referitoare sau cu aluzie la mine, ca de multe dati, dar se pare ca nu stiu cata credibilitate mai are. In primul rand, eu nu vreau sa ii mai intru in jocul asta murdar si am evitat asta aproape trei luni de zile. Am evitat total orice provocare venita din partea dansei si sa public aceasta chestie nu cred ca este un beneficiu pentru mine, avand in vedere viata mea, punctul in care ma aflu. Relatia in care ma aflu, deci nu m-ar avantaja sub nicio forma.

Citeste si articolul :   Bianca Dragusanu, derapaj grav pe Instagram: "E un mare trend printre vedete. La ora 03:00 au corona si..."

Ea a fost cu mine din 2018, in septembrie si noi ne-am despartit anul trecut. Iar referitor la imaginile pe care le-am publicat, ca am mai primit dintr-o gramada de parti, ar trebui sa stie ca vine cu lucruri care s-au intamplat acum doi ani, anumite chestii pe care eu mi le-am asumat si le-a recunoscut. Eu cand fac ceva imi asum, dar ea trebuie sa aduca dovezi de moment. Sper sa nu fie nevoit sa vorbesc, pentru ca nu mai vreau sa intru in scandalul asta mediatic, pentru ca eu nu traiesc din asta”, a declarat Bodi pentru “Xtra Night Show”

https://youtu.be/J51o2lgKK7c

Publicitate

Ce spune Dan Capatos

“Bianca arunca «bomba» la final, daca ati fost atenti. Exista un dosar pe rol. Deci, Bianca imi scrie acum ca exista o plangere pe baza acelor certificate de la IML, depusa acum doua luni. Deci, era in termen, pentru ca ultimul certificat este scos acum patru luni, iar plangerea este facuta acum doua luni. Si spune in aceasta ultima interventie pe care a avut-o cu Horatiu ca exista un dosar si vrea sa mearga pana la capat. Ei, de abia de acum devine groasa treaba (…)”.

Citeste si articolul :   Bianca Pop, batuta intr-un club: "Erau patru, cinci..."

Alex Bodi nu intelege gesturile fostei sotii

“Care ar fi motivul dupa ce nu ne-am vazut 4 luni de zile, eu am ignorat total, nu am mai avut niciun contact fizic, ca am fost in arest 37 de zile, sunt de aproape 2 luni acasa. De ce face plangeri penale. Ca ea mi-a mai facut plangere penala in fata judecatorilor. Sustinea ca eu i-am rupt picioarele, dar ea are picioarele rupte din relatia anterioara cu fostul iubit. Am fost impreuna, a vrut sa ma santajeze cu o gramada de chestii. Ne-am impacat, am mers in vacante.

Ne-am certat, iar am mers in vacante. Pentru ce sa vii tu acum dupa 4 luni sa amintesti de chestii care s-au intamplat acum un an sau doi. Ca am vazut datele 8 decembrie 2019. Pe mine ma deranjeaza, ca incearca sa agite lucrurile si sa profite de situatia in care ma aflu si ataca din toate partile. Cred ca sufera de imagine, de atentie. Nu pot sa inteleg la ce recurge ea si de ce”, a mai spus Alex Bodi pentru “Xtra Night Show”.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.