Sfatul astrologului pentru sambata, 13 februarie 2021. Trei zodii scapa de furia Lunii Noi

Sfatul astrologului pentru ziua de 13 februarie 2021. In prima jumatate a zilei, nu incepeti noi proiecte. Astrologul noutati.info va sfatuieste sa programati totul dupa-amiaza. Luna Noua isi face, inca, simtita prezenta si tulbura apele.

Berbec (21.03 – 20.04)

Ziua de sambata se caracterizeaza prin agresivitate. Este important sa ignori si sa nu reactionezi la provocari. Luna Nou inca are efect asupra temperamentului oamenilor. Spre seara lucrurile se mai linistesc.

Taur (21.04 – 21.05)

Evitati lucrurile care au culoarea rosie. In aceasta zi iti poate provoca dureri de cap si discomfort. Cineva apropiat incearca sa va puna bete in roate, evitati orice contact cu persoanele incarcate cu energie negativa. Un mesaj sau un telefon de la o persoana aflata la departare va aduce linistea de care aveati atata nevoie.

Sfatul astrologului pentru sambata, 13 februarie 2021.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Astrele va recomanda sa acordati atentie unui vis din aceasta noapte. Acesta va va deschide ochii si va va arata drumul pe care trebuie sa mergeti pentru a obtine succesul.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 iunie 2023. Taurul trebuie sa isi gestioneze timpul mai bine

Rac (22.06 – 22.07)

O pauza de relaxare, de asta aveti nevoie dupa o saptamana plina de peripetii in care v-aeti cheltuit toate resursele energetice. Dupa amiaza primiti o veste buna de la o persoana draga.

Leu (23.07 – 21.08)

Nu puneti la suflet cuvintele auzite de la oameni pe care ii cunoasteti. Nu trebuie sa indepliniti ordinele nimanui. Iesiti la aer, o plimbare va va ajuta sa va puneti ordine in ganduri.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Nu lasa gandurile negative sa-ti strice ziua. Dracul nu-i atat de negru pe cat pare. Trecutul trebuie sa ramana in trecut, chiar daca amintirile dor.

Citeste continuarea pe noutati.info.

Autor