Inca un caz cutremura Romania. Un barbat din Neamt si-a snopit copila in bataie. Fata a ajuns la spital plina de vanatai si cu mana rupta

Inca un caz zguduie Romania. Un parinte din Neamt si-a snopit fiica in bataie.

O adolescenta de 14 ani a ajuns la spital cu mana rupta si plina de vanatai, dupa ce a fost batuta cu bestialitate de tatal sau. Barbatul spune ca a pedepsit-o pentru ca lipsit de la scoala. Fata a fost dusa, momentan, intr-un centru de protectie, iar tatalui i-a fost interzis sa se apropie de ea.

Barbatul recunoaste ca a agresat-o dupa ce a aflat ca a lipsit de la scoala.

„I-am dat pe spate (cu coada maturii, n.r.), dar nu am vrut sa o bat. M-a scos din sarite ca spune minciuni si nu vrea sa recunoasca ca s-a invoit de la scoala, fara sa stiu eu. M-am enervat pe moment atunci”, a declarat tatal fetei.

Copila de 14 ani a reusit sa fuga la vecini. Acestia au sunat imediat la politie.

„Minora a fost transportata la spital in vederea primirii de ingrijiri de specialitate. In aceste conditii, existand o stare de temere asupra integritatii corporale a victimei, politistii au emis un ordin de protectie provizoriu prin care s-a dispus evacuarea din locuinta comuna si pastrarea unei distante de minim 100 de metri fata de fiica sa”, a transmis Georgiana Mosu – IJP Neamt.

Ulterior a fost anuntata si Protectia Copilului, iar inspectorii vor cerceta acum conditiile in care traiesc fata si sora ei mai mica, de noua ani. Cele doua copile se afla in custodia tatalui, dupa ce acesta a divortat de mama fetelor.

In cursul zilei de vineri, fata ranita a iesit din spital si a fost dusa intr-un centru de protectie, potrivit Stirileprotv

„S-a decis preluarea in regim de urgenta intr-un centru. Urmeaza o evaluare a familiei sa vedem daca se impune instituirea unei masuri de protectie atat pentru aceasta cat si pentru sora ei,” a declarat Magda Vasilache – DJASPC Neamt.

Tatal agresiv este cercetat acum pentru violenta in familie.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.