Dumitru Dragomir a sarit la bataie in plina strada: “Esti o sluga…”

Dumitru Dragomir, un nou scandal dupa ce a fost jignit de un protestar cunoscut inca din timpul protestelor impotriva PSD-ului.

Dragomir a fost oprit de Marian Ceausescu, pe Calea Victoriei, dupa ce “Oracolulu din Balcesti”a iesit dintr-o emisiune tv.

Ceausescu l-a facut ,,scursura comunista, sluga, lichea, jigodie”, iar Dragomir a sarit la bataie, fiind oprit doar cu eforturile soferului sau. Imaginile pot fi vazute mai jos.

Dialog uluitor:

Ceausescu: Ce mintiti asa de mult?

Publicitate

Dragomir: Cum te cheama pe tine?

Ceausescu: Ati fost sluga lui Ion Coma, a lui Postelnicu. Scursura comunista. Ai fost condamnat trei ca ai distrus Craiova.

Dragomir: Minti!

Ceausescu: Esti o lichea! Fosila comunista! Cand il pupai in c*r pe Postelnicu cum a fost? Jigodie!

Dragomir: Cum mi-ai zis? Mi-ai zis jigodie? (Dumitru Dragomir vrea sa sara la bataie)

Ceausescu: Ia mana de pe mine! Cum ai facut averea? Cum ai distrus Craiova, o sa distrugi si Bucurestiul. Sifonarul Securitatii ai fost, ba! CCR te-a scapat de puscarie, hotule! Fira-i al dracului de puscarias!”.

Dumitru Dragomir candideaza din partea PSD-ului pentru postul de Consilier General la Primaria Capitalei.

Citeste si articolul :   Ce sanctiuni au primit parintii fetelor care au batut o minora in Targu Jiu

,,”Eu pe unde am fost am facut cate ceva. Eu am concurat pentru Primaria Capitalei si am iesit pe locul 3, cu Basescu si cu Geoana. Eu, da, am trei pensii. Pentru ca le merit. Am contribuit, aveam 15.000 de euro pe luna salariu, plateam 6000 de euro la stat, la Liga. Am fost 2 legislaturi la Parlamentare, dintre care vicepresedinte de Comisie Parlamentara. Sunt singurul din istoria acestei tari din opozitie care ama facut singur o lege organica, am drept de autor asupra ei. Cine se compara cu mine dintre toti consilierii astia care sunt propusi?

Publicitate

Pe unde am fost Am facut stadioane, am promovat tineri, am facut sediul Ligii, cel mai frumos din lume, nu din acesta tara. Eu am finantat si n-am luat de la clubburi bani. Eu m-am zbatut si am facut rost de bani si am facut aceasta cladire”, a spus Dragomir la B1 TV.

,,Eu sunt milionar de ani de zile. Eu am facut blocuri. Eram presedinte la Liga si construiam blocuri. Am vandut 4-5 blocuri, 40 de vile pana acum. Eu am muncit de dimineata pana noaptea. In afara de asta, 20 de ani am avut un salariu de la Parlament, de la Liga, dar plateam taxele la stat…”, a mai spus Dumitru Dragomir Dragomir.

Citeste si articolul :   Revoltator: Trei fete au lovit si umilit o minora de 13 ani, in Targu Jiu.

Cine este Dumitru Dragomir?

Dumitru Dragomir (n. 30 mai 1946, Balcesti, judetul Valcea) este un om politic roman, deputat din partea PRM intre 2000 si 2008 si fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din Romania.

In 1977 devine presedinte al clubului de fotbal Chimia Ramnicu Valcea. Timp de zece ani se perinda la conducerile echipelor Viitorul Scornicesti si FCM Brasov, pentru ca intre 1987 si 1989 sa conduca echipa de fotbal a Militiei, Victoria Bucuresti. Pentru abuz in serviciu savarsit in acea perioada, a fost condamnat la 7 luni de inchisoare in 1990, o parte din staff-ul managerial fiind anchetati. Aceasta a fost a doua sa condamnare, dupa ce la 24 noiembrie 1976 primise o pedeapsa de 3 luni de inchisoare pentru practicarea ilegala a jocurilor de noroc (poker si barbut). In noiembrie 2016, Dumitru Dragomir a fost condamnat la 7 ani de inchisoare intr-un dosar legat de drepturile de televizare a meciurilor de fotbal.

Dragomir face parte din structurile LPF inca de la infiintarea forului, in 1992. A ocupat initial functia de vicepresedinte, intre 1992 si 1996, in timpul mandatului detinut de Mircea Angelescu, pentru ca dupa retragerea acestuia in 1996, sa devina presedinte. A fost reales in 2000 si 2005, doar in 2000 avand un contracandidat, in persoana lui Gino Iorgulescu, pe care l-a invins cu 11 voturi la 5[5].

Citeste si articolul :   Scene de groaza intr-un parc. Doi copilasi au fost agresati de un barbat

In 2009 a castigat al patrulea mandat in fruntea LPF, neavand nici de aceasta data un opozant. Dintre cele 18 cluburi ale Ligii I, 16 l-au votat pe Dragomir, Unirea Urziceni s-a abtinut de la vot, iar Pandurii Targu Jiu nu a avut reprezentant la Adunarea Generala.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.