Oana Lis a facut anuntul. Dupa ce Viorel Lis nu va mai fi…

Oana Lis si fostul primar ala Capitalei formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri, in ciuda diferentei de varsta. Cei doi au un puternic simt al umorului, asa au trecut peste multe greutati de-a lungul timpului.

Viorel Lis este, insa, constient, ca la un moment dat firul vietii se va termina si va ttebui sa isi ia ramas bun de la Oana. Intr-un mesaj publicat zilele trecute pe retelele de socializare, Oana Lis a marturisit ce a spus fostul edil al Capitalei.

Ce isi doreste Viorel sa faca Oana in momentul in care el va parasi aceasta lume.

„Viorel s-a uitat azi gales si protector la mine si mi a zis…<< Cand oi muri, nu vreau sa suferi, nu vreau sa-ti inchizi viata!

Vreau sa-ti gasesti unu tanar si sa va bucurati impreuna! Unul de vreo 60 ani asa!!!”, a scris Oana Lis pe contul de Facebook.

Ce spunea Oana despre Viorel Lis

Citeste si articolul :   Medic roman, revoltat dupa un control ITM: "Vine o duamna cu unghiile de 4 centimetri care iti cere stampila"

„Pentru mine, Viorel e jumatatea mea, barbatul care mi-a schimbat viata si fara de care nu ma vad traind. Eu eram o fata saraca si fara o familie normala care sa imi ofere un sprijin in viata.

Prin urmare, am considerat ca averea mea cea mai mare e sa ma pastrez virgina pentru un barbat care sa merite o astfel de onoare si care sa ma aprecieze.

Erau si alte vremuri si fetele nu isi incepeau viata sexuala asa devreme. Viorel a fost primul meu barbat”, a spus Oana Lis intr-un interviu.