Oana si Viorel Lis se pregatesc sa devina parinti. Au facut deja anuntul

Oana si Viorel Lis formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. De curand, sotia fostului primar al Capitalei, a anuntat ca se apropie cea mai fericita clipa din viata lor. Oana a spus ca se pregatesc sa devina parinti.

Oana si Viorel Lis vor deveni curand parinti adoptivi.

”Mi-am luat certificatul de parinte adoptator. Eu cand am luat era pe doi ani. Am inteles ca s-a schimbat legea si acum e valabil cinci ani si al meu. Acum este un program pe calculator care e in functie si de profilul meu psihologic si astept. Am stat pana la 40 de ani de ani fara copil, pot sa mai astept si sunt convinsa ca se va intampla lucrul asta. Eu daca pornesc la un drum nu mai dau in spate. Sunt convinsa ca la anul voi fi mamica”, a declarat Oana pentru Redactia.ro.

Ce-si doreste Oana Lis

”In optiunile mele sunt si baiat si fetita. O mama care adopta e la fel ca o mama care naste. Poate tu-ti doresti baiat sau fata, dar ce vrea Dumnezeu. Am emotii cand ma gandesc la lucrul asta. Ma gandesc deja ca copilul deja traieste, dar el nu stie ca o sa faca parte din viata mea si eu din viata lui”, a mai spus Oana Lis.

Oana si Viorel Lis fac schimbari in locuinta.

”Ma bucur de perioada asta si am inceput sa fac schimbari prin casa, sa fac loc in dulap. Si Viorel a cedat locul lui, acolo sa doarma copilul. Toate lucrurile astea trebuie pregatite din timp”, a mentionat Oana Lis pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.