Oana Lis, in doliu. Tatal ei a decedat in Spania. Primele declaratii ale vedetei

Oana Lis este in doliu. Tatal ei s-a stins din viata astazi. Barbatul locuia in Spania de ceva timp, iar acum familia incearca sa-l aduca acasa pentru a-l inmormanta. Chiar daca nu avea o relatie tocmai buna, Oana este afectata de pierderea parintelui sau.

Oana Lis a declarat in trecut ca a fost abuzata de tatal ei, iar mama era si ea batuta crunt.  Sotia lui Viorel Lis a postat un mesaj dureros pe Facebook: “Azi am aflat ca a murit taica-meu, in Spania. Nu avem o istorie placuta impreuna, mai mult suferinte, sticle in cap lu’ mama, batai, vorbe grele si multe altele mai naspa etc. Nu aveam o relatie in prezent, dar e omul care mi-a dat viata si azi il iert pentru tot ce mi-a gresit in viata asta. Ciudat cum am aflat de la prietenii de pe Facebook, nu de la preotul care se ocupa de inmormantarea lui si de bunurile, asigurarea si banutii ramasi . Dumnezeu sa-l ierte!”

Oana Lis a avut o copilarie nefericita, aceasta a declarat ca tatal ei a abuzat-o si ca era foarte violent. Din pacate, mama ei s-a stins din viata cand Oana avea doar 13 ani.

Citeste si articolul :   Lucruri interesante despre planeta Marte

„Eu 20 de ani nu am vorbit cu nimeni. E un mecanism de aparare, iti bagi in cap faptul ca nu s-a intamplat niciodata. Tatal meu m-a violat cand eram mica si a repetat lucrul asta casatorindu-se cu o alta femeie si a violat, iar, fata acelei femei.

Tatal meu mi-a bagat in cap ca este normal ce se intampla, m-a manipulat psihic. Oamenii nu stiu, dar tatal meu a facut 7 ani de puscarie pentru tentativa de omor. Mi-a zis ca daca spun cuiva se omoara, ma omoara si pe mine”, a povestit Oana Lis in trecut.

Autor