Gigi Becali: “Domnul Cercel mi-a cerut ajutorul. Am luat tot ce era…

Omul de afaceri Gigi Becali a anuntat ca a facut donatii de 100.000 de euro pentru Institutul de Boli Infectioase Matei Bals de cand pandemia de coronavirus s-a abatut asupra Romaniei.

Gigi Becali, donatii de 100.000 de euro pentru Institutul de Boli Infectioase Matei Bals

Desi autoritatile au spus constant ca spitalele din Romania sunt bine dotate in lupta cu pandemia de coronavirus, Gigi Becali ii contrazice si a declarat ca pana acum a donat 100.000 de euro catre Institutul de Boli Infectioase Matei Bals, condus de medicul Adrian Streinu Cercel.

”Eu am o relatie cu domnul Cercel, mi-a cerut ajutorul si am zis ca da. Exista o lista oficiala a spitalului Matei Bals cu ce au nevoie acum. Am luat tot ce era nevoie pentru spital. Am zis ca platesc cate 5.000 de masti pe zi, plus halate, consumabile, mese, scaune, paturi, televizoare, calculatoare”, a afirmat Gigi Becali la Romania TV.

Publicitate

”Chiar acum trebuie sa ma duc la banca sa platesc niste facturi, cam 25.000 de euro, pentru ce am cumparat la spital. Ce sa fac eu cu banii, daca semenii mei sunt bolnavi? Cel mai important fac rugaciune in fiecare zi pentru semenii mei”, a continuat latifundiarul din Pipera.

Citeste si articolul :   Cine e tanarul care traduce prin semne mesajele lui Iohannis si Arafat. Povestea lui, o lectie de modestie

”Daca va mai fi nevoie si in alta parte, voi ajuta”

”Doar de la Matei Bals mi s-a cerut ajutorul, pentru ca acolo am unele relatii cu domnul Streinu Cercel. Dar daca va mai fi nevoie si in alta parte in Bucuresti sau in tara, voi ajuta. Ii ajut, ce sa fac cu banii? Oamenii sunt bolnavi. Am investit pana acum 100.000 de euro la Matei Bals de cand cu virusul asta”, a incheiat Becali, potrivit fanatik.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.