Doliu in PSD! S-a stins la doar 49 de ani. Mesajul lui Marcel Ciolacu

Sebastian Radu, deputat buzoian, a decedat, in noaptea de marti spre miercuri, intr-un spital din Germania. Barbatul fusese infectat cu SARS-CoV-2, la inceputul lunii noiembrie. Starea de sanatate s-a agravat  in doar cateva zile.

Sebastian Radu, in varsta de 49 de ani, era membru al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor si la cateva zile dupa ce a fost diagnosticat au aparut complicatii si a fost transferat de la Buzau la Spitalul Militar Central din Capitala.

Ulterior, pentru ca starea sa nu se ameliora, familia a cerut transferul la un spital din Germania, unde el si-a gasit si sfarsitul.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj de condoleante:

”Am primit in aceasta dimineata una dintre cele mai dureroase vesti. Bunul meu prieten si coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevarat, un om care intotdeauna i-a pus pe ceilalti pe primul loc, un om care lasa un gol imens in sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu sa te odihneasca, Sebi! Vei ramane in sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleante familiei! Suntem alaturi de voi”, a scris Marcel Ciolacu.

Citeste si articolul :   Marcel Ciolacu: "Anunt public, oficial. In noaptea de Inviere voi fi la biserica."

Sebastian Radu a fost viceprimar al municipiului Buzau in anul 2012, dar a demisionat din functie in urma unor neintelegeri cu fostul primar Constantin Boscodeala.

A revenit in PSD, de unde a candidat si a fost ales deputat in anul 2016.

Autor