O noua lovitura pentru Liviu Dragnea: “Exact la ora cand medicii ii programasera RMN”

Liviu Dragnea primeste o noua lovitura. Codrin Stefanescu a facut anuntul. Acesta sustine ca „hartuirea lui Liviu Dragnea continua”. La poarta institutiei a venit un grup de sustinatori al fostului presedinte PSD.

„Am venit sa-l sustinem pe Dragnea, de la el am pensie. Dumnezeu sa-i tina mintea intreaga”,a spus una dintre admiratoare.

Liviu Dragnea, chemat la DNA

„Vreau sa fac un anunt! Hartuirea lui Liviu Dragnea continua! Maine a fost convocat la DNA, exact la ora cand medicii ii programasera RMN! Pe o chestie de procedura la care, in mod legal, puteau participa doar avocatii! Singuri, fara el! Dar sistemul asta ticalos si rezist nu se lasa! Teama de Dragnea transpira prin toti porii lor, frica de ceea ce au facut i-a innebunit pe toti! Abuzurile astea, in forma continuata, dovada clara a unor spaime imense. De care, intr-un viitor apropiat, stiu si ei ca vor raspunde!”, a scris Codrin Stefanescu, duminica pe Facebook. .

Fostul presedinte al PSD a fost eliberat din inchisoare pe data de 15 iulie, dupa 2 ani si 2 luni. Liderul PSD avea de ispasit 3 ani si 6 luni. Decizia de eliberare conditionata a fost luata de Tribunalul Giurgiu.

Publicitate

„A fost o perioada de 2 ani si 2 luni de chin si suferinta, abuzuri si umilinta. Cea mai mare parte a populatiei a inteles de ce a trebuit sa ajung aici. Lipsa libertatii e cel mai greu lucru. Eu ma consider detinut politic pentru ca am intrat nevinovat. Mi s-a cerut insistent sa imi recunosc vinovatia, ceea ce eu nu am acceptat”, a declarat Liviu Dragnea la iesirea din inchisoare.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.