Liviu Dragnea va fi eliberat. Decizia este definitiva.

Veste buna pentru Liviu Dragnea. Magistratii Tribunalului Giurgiu au decis ca fostul lider PSD, Liviu Dragnea, sa fie eliberat.

Tribunalul Giurgiu a dezbatut joi cererea de eliberare conditionata a fostului lider al PSD Liviu Dragnea. Acesta executa o pedeapsa de 3 ani si 6 luni inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Completul de judecata este format din Adriana Pencea, presedintele Tribunalului Giurgiu si judecatorul Andrei Buliga.

Flavia Teodosiu, avocatul lui Liviu Dragnea, a declarat ca „s-a facut dreptate”.

„Ma bucur nespus ca s-a facut dreptate astazi. Chiar sunt foarte emotionata pentru ca am asteptat acest moment de foarte muilt timp. Acum, sigur, o sa mergem spre Bucuresti si urmeaza sa fie facute toate formalitatile. Procedural se va trimite de aici (de la Tribunalul Giurgiu – n.r.) minuta, se vor indeplini toate formalitatile, dupa care sigur se vor trimite hartiile si va fi pus in libertate. (…) Familia il va astepta”, a spus avocatul.

Publicitate

Intrebata daca a vorbit cu Dragnea si daca acesta se astepta ca de joi sa fie un om liber, Flavia Teodosiu a spus ca acesta a sperat la aceasta decizie.

„Spera foarte tare si iata ca exista un Dumnezeu si exista oameni corecti, cinstiti si judecatori minunati”, a spus avocatul.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, in mai 2019, la inchisoare de 3 ani si 6 luni cu executare, in dosarul angajarilor fictive de la Directia de Protectie a Copilului Teleorman. Dupa implinirea fractiei de pedeapsa, Dragnea a incercat in repetate randuri sa obtina eliberarea conditionata.

Liviu Dragnea a fost asteptat joi la Rahova de cativa sustinatori care agitau pancarte si strigau sloganuri.

Pe pancartele scrise de mana apare in mod repetat cuvantul ”ACUM” in diferite sloganuri: ”Acum trebuie sa eliberezi Romania” / ”Acum agricultura la pamant”.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.