Liviu Dragnea are COVID.

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, a fost depistat cu  COVID si a fost internat la spitalul Penitenciarului Jilava, informeaza. Informatia a fost confirmata de avocata fostului presedinte al Camerei Deputatilor.

Flavia Teodosiu, a confirmat, ca Dragnea are coronavirus, dar deocamdata, starea acestuia este buna, transmite Agerpres.

Publicitate

Liviu Dragnea (58 de ani) are o forma usoara a bolii, dar, pentru siguranta, a fost internat la spitalul Penitenciarului Jilava, unde exista sectie COVID. El ar fi contactat boala de la un coleg de celula, mai mentioneaza Digi24.

Liviu Dragnea a fost inchis la Penitenciarul Rahova, unde executa o pedeaspa de 3 ani si sase luni, dupa ce a fost condamnat definitiv in Dosarul Protectie Copilului Teleorman.

Publicitate

 

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.