Cele mai ghinioniste 4 zodii! Parca nimic nu se leaga in viata lor

Cele mai ghinioniste 4 zodii! Potrivit astrologilor, exista unele zodii care isi pun singure bete in roate in obtinerea norocului. Iata care sunt acestea.

Balanta

Balantele sunt indecise si fac de multe ori compromisuri pentru cei din jur. Sunt in stare sa-si incalce propriile legi pentru a fi acceptate de societate si de cei din jur.

Acest lucru ii face de multe ori sa renunte la ceea ce isi doresc si sa-I lase pe cei din jur sa faca alegeri pentru ei.

Gemeni

Nehotarati, instabili, la fel de indecisi ca balantele, gemenii traiesc dupa cum bate vantul.

Publicitate

Nu sunt statornici, sunt haotici si in cautare mereu de fascinant si neobisnuit . Acesta e si motivul pentru care de cele mai multe ori nu sunt perseverenti si nu reusesc sa duca un lucru pana la capat.

Rac

Sensibilitatea excesiva si pesimisul care ii caracterizeaza pe raci

nu ii ajuta sa isi mentina un echilbru emotional in atingerea scopurilor pe care si le propun. Acestia oscileaza, se tem si refuza sa vada partea plina a paharului. Se lasa condusi de sentimente, sunt instabili si vad pericole acolo unde nu sunt.

Citeste si articolul :   Horoscop 18 martie 2024. Vesti bune pentru patru zodii

Varsator

Lucrurile sunt cat se poate de complicate pentru tine. Trebuie mereu sa te descurci singura si uneori nimic nu-ti iese, oricat de tare te-ai zbate. Totusi, esti inteligenta si concentrata, deci te vei descurca, pana la urma.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.