Cel mai intelept semn zodiacal

Persoanele nascute sub acest semn zodiacal cauta in mod constant intelepciune, isi exprima intotdeauna parerea si prefera sa spuna adevarul chiar in detrimentul lor. Sunt obiective in declaratiile lor si nu permit emotiilor sa interfereze cu actiunile lor .

Care este acest semn zodiacal?

Varsator

Varsatorul este o persoana independenta si orice incercare de a-si limita libertatea este o provocare de a intrerupe relatiile cu el. Numai libertatea, doar independenta, numai independenta fata de toata lumea – acestea sunt conditiile principale pentru fericirea lor.

In exterior, pot parea oameni cu inima rece si reci, dar din interior sunt prietenosi si vor incerca intotdeauna sa-i ajute pe cei pe care ii considera prieteni. Le place cand oamenii din jurul lor sunt fericiti si vor incerca intotdeauna sa-i faca sa se simta si mai bine fara sa astepte ceva in schimb. Singurul lucru care conteaza pentru ei este ca nimeni nu le restrange libertatea si ca poate trai fara nicio obligatie.

Publicitate

Varsatorul se straduieste intotdeauna sa faca ceva util in viata, nu sa traiasca degeaba. Ei pot fi   psihologi excelenti, comunica mult si activ cu ceilalti. Varsatorii sunt ganditori progresivi ai timpului lor; adesea influenteaza formarea de idei si teorii noi atat in jurul lor, cat si la nivel global.

Dupa cum sa mentionat deja, a spune adevarul pentru Varsator este o chestiune de o importanta exceptionala. Nu vor omite niciodata sa spuna ce gandesc si, uneori, poate fi socant si dureros pentru altii sa auda adevarul despre ei insisi. Varsatorii sufera adesea de acest lucru, dar nu isi vor schimba niciodata comportamentul. Si uneori din cauza acestei dorinte de a spune adevarul, ei sunt considerati cel mai intelept semn.

Varsatorul este un simbol al nonconformismului si al independentei intelectuale printre celelalte semne ale zodiacului. Ei se straduiesc intotdeauna pentru stimularea intelectuala a constiintei si descopera constant ceva nou si luminos.

Oamenii nascuti sub semnul Varsatorului sunt plini de paradoxuri – atat in comportamentul lor cu alti oameni, cat si in perspectiva lor asupra vietii. Sunt interesati de lucruri complet opuse: adora singuratatea, dar prefera adesea comunicarea .

Autor