Cat de inalta esti: raspunsul poate spune multe despre personalitatea ta

Puteti spune multe despre o persoana privindu-i mainile, ochii, buzele, unghiile si chiar inaltimea. Astazi va vom spune ce trasaturi de caracter sunt inerente oamenilor, in functie de inaltime. Trebuie sa spun, rezultatele sunt destul de interesante !

Pana la 140 cm

Esti o persoana generoasa si te straduiesti intotdeauna sa fii mai bun. Aveti un standard ridicat si multe ambitii. Multi oameni cred ca este dificil cu tine. Dar, in realitate, iti este greu cu tine. Iti dedici mult timp muncii tale. Nu exista deloc egoism in tine. Principalul motiv pentru care lucrezi atat de mult este pentru ca vrei sa faci din aceasta lume un loc mai bun. Daca iubesti, atunci o faci dezinteresat, pana cand esti ranit. Dar dupa tradare, nu incetezi niciodata sa iubesti. De multe ori, oamenii nu pot aprecia tot ceea ce faci pentru ei.

140-150 cm

Iti place sa visezi.Toate visele tale se implinesc cu succes. Iti place sa petreci timpul singur cu tine insuti, meditandu-ti opiniile si planurile. Esti un introvertit, zgomotos, iar companiile mari iti sunt straine. Te intelegi bine cu oameni care sunt ca tine. Nu tratati nimic superficial, faceti totul cu atentie. Nu urmati niciodata directia celorlalti, luati intotdeauna in considerare problema din punctul de vedere al moralitatii.

Citeste si articolul :   Un pacient de 89 de ani, vindecat de coronavirus, la Spitalul din Arad

150-160 cm

Nu esti ca ceilalti. Ai o intuitie bine dezvoltata, altii te considera excentric. Multi nu te inteleg si te doare foarte mult. Ai nevoie de spatiu si nu il poti suporta atunci cand limitele tale sunt incalcate. Esti o persoana creativa si te straduiesti intotdeauna sa iti imbunatatesti abilitatile. Esti o persoana foarte emotionala. Cunosti bine oamenii si le vezi punctele tari si punctele slabe.

Publicitate

160-170 cm

Inspiri incredere, iar oamenii, admirandu-ti inteligenta, sociabilitatea si sinceritatea, sunt atrasi de tine. Iti place sa comunici si ai ceva de spus oamenilor. Tu esti cel care aduna masele din jurul tau. In acelasi timp, esti o persoana responsabila, care se gandeste la sentimentele altora. Esti pentru adevar si crezi ca exista oameni complet cinstiti in jurul tau. Este usor pentru tine, pentru ca esti un lider care este gata sa isi asume intreaga responsabilitate pentru tine.

170-180 cm

O persoana independenta care are incredere in sine si ii place sa domine. Traiesti dupa deviza „O voi face eu mai bine”. Obisnuiesti sa te bazezi doar pe tine insuti. Stii ce vrei de la viata si cu toata puterea te duci in aceasta directie. Nu va este frica de nici o dificultate. Te astepti la sinceritate de la cei dragi. Nu va fie frica sa auziti adevarul si credeti ca adevarul amar este mai bun decat minciuna dulce.

Citeste si articolul :   Care este rolul magneziului in organism

180-190 cm

Esti o persoana sensibila si amabila. Unul dintre obiectivele tale este acela de a-i face fericiti pe cei dragi. Ai o aura stralucitoare si clara. Oamenii din prezenta ta sunt calmi si buni. In fiecare zi te straduiesti sa fii mai bun. Mai mult decat oricine altcineva, ai nevoie de dragoste si caldura. Foarte des predispus la dragoste neimpartasita.

190 cm si mai sus

Te poti baza pe tine. Stii sa asculti fara judecata si foarte atent. Nu poti fi suparat, ramai mereu calm si foarte rezistent la stres. Rareori va faceti griji despre fleacuri. Prefera sa rezolvi probleme si sa faci tot posibilul pentru a depasi obstacolele. Stii sa te odihnesti si sa muncesti, sa gasesti cu usurinta un echilibru intre munca si odihna.

Publicitate

Publicitate

Autor