Astrolog Silva Doncheva: Ne asteapta o criza financiara grava in 2021

Astrolgul Silva Doncheva a  prezis criza coronavirusului in urma cu trei ani.

Anul 2020 a fost foarte dificil din punct de vedere material. La ce sa ne asteptam din 2021 in ceea ce privesc finantele si care semn zodiacal va fi cel mai de succes.

Ea a explicat ca in decembrie, Saturn si Jupiter au parasit Capricornul si au intrat in zodia Varsatorului. Si acest lucru, potrivit astrologului , va predetermina natura foarte contradictorie a viitorului apropiat in ceea ce privesc  finantele, deoarece Saturn este o contractie, iar Jupiter este o expansiune.

“Suntem in ultimul val de crestere financiara, cel mai probabil vom obtine o cadere in viitorul apropiat. Saturn si Jupiter au parasit Capricornul si au cazut in Varsator sub controlul lui Uranus: este intotdeauna o furtuna, imprevizibilitate, volatilitate crescuta. Timpul de tensiune va dura pana la 9-10 Februarie. Vad a doua furtuna la mijlocul lunii aprilie – inceputul lunii mai. Bancile se asteapta la un soc, cel mai probabil oamenii vor continua sa retraga bani. Acest lucru va afecta rata dolarului “,spune astrologul.

Astrologul este sigur ca Varsatorul va fi cel mai reusit semn in 2021: are intotdeauna o multime de idei, desi nu le aduce mereu la viata.

“Anul acesta, Varsatorul are ocazia sa-si aduca toate ideile la viata, deoarece Jupiter este o extindere, o expansiune a ideilor, iar Saturn este o cutie care poate structura si aduce la viata aceste idei”, a spus astrologul.

„Intram intr-o era de rigiditate, ordine si disciplina , cand controlul este exercitat de tehnologie”- astrologul Silva Doncheva, femeia care a prezis criza coronavirusului in urma cu trei ani.

Virusul nu a afectat doar oamenii ci si intraga economie. Acest lucru se va resimti si in acest an-„Ne asteapta ceva extrem de furtunos. Ceva greu de prezis, dar ceva extrem de neobisnuit, original, imprevizibil si neasteptat.

Potrivit acesteia, in 2021 vor exista socuri grave in economie. Restructurarea in acest domeniu va duce la o criza financiara grava.

Autor