Ce s-a intamplat cu Paula Chirila dupa ce a fost luata cu ambulanta direct din emisiune

Dupa ce i s-a facut rau, Paula Chirila a fost luata cu ambulanta direct din emisiunea lui Dan Capatos. Femeia a ajuns la spital, iar medicii i-au facut o serie de investigatii. In urma analizelor, colega lui Capatos a fost diagnosticata cu dispepsie ulceroasa.

Paula Chirila, diagnosticata cu dispepsie ulceroasa.

Aceasta afectiune i s-a agravat in timp deoarece actrita a luat foarte multe medicamente anti inflamatoare, pentru o alta problema de sanatate.

De asemenea, colega a lui Dan Capatos sufera si de hernie de disc. Din cauza tratamentului administrat pentru aceasta boala, Paula Chirila a dezvoltat o problema digestiva, care a devenit destul de dureroasa. Din aceasta cauza actrita s-a simtit foarte rau in emisiune Xtra Night Show. Speriati, colegii au chemat imediat ambulanta.

Paula Chirila, primele declaratii

„Am stat pana pe la 4 dimineata. Am stat in perfuzii, sub observatii. E un inceput de ulcer. Dispepsie ulceroasa se numeste, trebuie sa tin regim. Am luat tot felul de pastile pentru durerile cauzate de hernia de disc. Mi s-a spus sa nu mai fac asa ceva”, a declarat Paula Chirila pentru Antena Stars.

Cum au inceput problemele de sanatate

„Imi beam cafeaua dimineata si m-a taiat ceva pe la sale. Am stat nemiscata doua ore, in aceeasi pozitie, pentru ca nu ma puteam misca. Nu puteam sa ma intind sa iau telefonul. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niste chestii. A prins un pachet de nervi si atat a fost. A fost foarte urat. Nu puteam respira, nu puteam manca, nu puteam dormi, nu puteam sa ma misc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”, a mentionat colega lui Capatos.

Autor