Horoscop zilnic, 14 iunie 2022. Aceasta zi activeaza energia astrala

Aceasta zi activeaza energia astrala, care iti va permite sa ai deplina incredere in intuitie si in semnele destinului in atingerea obiectivelor tale.

Berbec

Ai avut un moment in care nu te-ai uitat inapoi si ai facut totul din impuls. Vestea proasta este ca va trebui sa faci fata consecintelor deciziilor tale. Vestea buna este ca aceasta este sansa ta de a rezolva problemele care stau la baza relatiei tale si de a restabili pacea, echilibrul si armonia. Poti transforma aceasta situatie in avantajul tau. Sfat: Eliminati problemele din relatie.

Taur

Publicitate

In orice moment, ai doua optiuni: lasa temerile tale sa ia ce e mai bun din tine sau actioneaza din intentii bune. Relaxeaza-te. Schimbarea incepe cu tine. Sfat: deschide-ti inima.

Gemeni

Esti uluit, dar in cel mai bun sens al cuvantului. Te trezesti cu acea persoana speciala care te accepta asa cum esti si iti respecta pe deplin granitele. Gandeste-te la asta ca la o oportunitate de a fi radical sincer cu partenerul tau si de a-ti arata cea mai buna parte. Pentru altii, aceasta zi poate fi o perioada de despartire. Dar vei intelege ca aceasta persoana va ramane in continuare cel mai bun prieten al tau. Sfat: pretuieste timpul pe care il ai alaturi de cei dragi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 noiembrie 2020. Este posibil ca Varsatorul sa primeasca o promovare

Rac

Ce se intampla daca cel mai rau lucru care ti s-a intamplat este cel mai bun lucru care ti s-a intamplat? Ai incredere in tine, deschide-te catre providenta, care nu iti pune bete in roti, ci te impinge in directia buna. La sfarsitul acestui pasaj intunecat, iti vei gasi adevaratul scop. Nu-ti fie teama sa urmezi indemnurile inimii tale si sa lupti pentru ceea ce ti se pare real. Sfat: ai rabdare, totul se va rezolva in timp.

Leu

Astazi vi se va oferi o piesa curata. O oportunitate de a scrie o poveste cu totul noua. O oportunitate de a-ti crea viata pe care ti-ai dorit-o mereu. Poate ca astazi forte misterioase va vegheaza. Sfat: Aveti incredere in proces.

Fecioara

Acesta este un moment grozav. Sunteti acolo unde v-ati imaginat si continuati sa vedeti progrese in directia corecta. Dar cand vine vorba de finante… Fii practic. Luati in considerare investitia in viitor. Sfat: economisiti pentru o zi ploioasa.

Citeste si articolul :   Rune 26 octombrie - 1 noiembrie 2020. Balantele trec prin clipe grele, Scorpionii intra sub protectie divina

Balanta

Astazi vi se va aminti de rolul pe care il joaca liberul arbitru. Depinde de tine daca vrei sa-ti duci conexiunile la nivelul urmator. Scapa de inhibitiile interne si cedeaza impulsului, amintindu-ti ca viata nu da garantii. Sfat: scapa de frica.

Scorpion

Adevarul amar este ca, daca nu-ti faci treaba, nimeni nu o va face pentru tine. Dar aceasta este, de asemenea, o mare sansa de a-ti demonstra maiestria si indispensabilitatea. Fiti curajos si munciti – veti fi rasplatit. Sfat: E timpul sa mergi inainte, fara sa te mai uiti inapoi.

Sagetator

Te-ai saturat sa fii acolo unde esti. Te-ai saturat de sablonul nesfarsit. Dar, in loc sa respingi circumstantele drept „incomode”, fii constient de ceea ce se agata privirea ta. Amintiti-va, transformarea nu este un proces de moment. Sfat: lucreaza asupra ta.

Capricorn

Priveste in jurul existentei tale. Sentimentele nu sunt intotdeauna fapte. In loc sa incerci sa ghicesti ce se intampla in culise sau in capul celeilalte persoane, intreaba. Sfat: Nu va fie teama sa puneti intrebari.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 31 martie 2022. Berbecul trebuie sa ii ajute pe cei care au nevoie

Varsator

Cand avem idei rigide despre cum functioneaza lucrurile, ne limitam cresterea spirituala. Distruge barierele dintre tine si lume. Atentie la ceea ce spun semnele. Sfat: lumea nu este atat de cruda pe cat crezi.

Pesti

Astazi te vei descoperi amortit. Intelege de unde vine aceasta stare. Poate construiti bariere acolo unde acestea exista deja. Indepartati straturile de protectie falsa. Scufundati-va adanc in taramul emotional. Fa ceva care te face sa te simti temporar inconfortabil. Acest lucru va va permite sa faceti un pas urias in cresterea personala. Sfat: inconvenientele temporare pot fi tolerate.

Publicitate

Publicitate

Autor