Horoscop zilnic, 13 iunie 2022. Dorintele Varsatorului se indeplinesc

Momentul potrivit pentru a va relaxa dupa o saptamana de munca incarcata.

Berbec

Renunta la dorinta de a gasi imediat o solutie. Nu o sa se intample. Realizati ca nu puteti schimba oamenii si ca nu aveti control asupra realitatii voastre exterioare. Daca este posibil, fii singur o vreme.

Taur

Publicitate

Esti bantuit de un sentiment ciudat de deja vu. Cu lumea exterioara, aceasta conexiune poate fi noua, dar simti ca i-ai cunoscut toata viata — ca si cum totul s-ar fi intamplat inainte. Ramaneti in energia iubirii. Ai incredere in ceea ce iti trimite universul. Sfat: deschideti-va la noi conexiuni.

Gemeni

Ai ezitat cand a fost vorba de aceasta decizie, dar adevarul este ca stii exact ce vrei. Intelegi unde te duce calea ta. Nu va mai faceti griji cu privire la modul in care altii va vor percepe deciziile si luati acel salt de credinta. Daca se dovedeste mai bine decat iti imaginezi? Sfat: Stii ce sa faci, ai mai multa incredere in tine.

Citeste si articolul :   Horoscop 5 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Pestii isi intalnesc sufletul pereche, Berbecii castiga multi bani

Rac

Daca ma gandesc bine, exista intotdeauna un motiv de cearta. Beneficiile lucrului pentru un obiectiv comun ca o echipa sunt incomensurabile. Lasa-ti egoul de o parte. Este timpul sa privim inapoi, mai ales cand vine vorba de cariere. Luati un moment pentru a intelege ce a functionat si ce nu si transformati acea cunoastere in intelepciune. Sfat: fa pace cu adversarul tau.

Leu
Singurul lucru pe care trebuie sa te concentrezi este sa actionezi in directia obiectivului tau. Unele riscuri merita asumate. Situatia pe frontul amoros si romantic arata bine si ea. Astazi exista potential pentru noi relatii. Sfat: merita sa iti asumi orice risc astazi.

Fecioara

Uneori relatiile te provoaca. Alteori, iti testeaza rabdarea, cerandu-ti sa fii mai iertator si sa te adaptezi la nevoile celeilalte persoane. Compromisul este ceea ce se cere de la tine. Sfat cosmic: Unele sacrificii merita.

Publicitate

Balanta

Gandeste-te la acest capitol ca la o revelatie a ta. Fii detectiv si coboara in straturile mai profunde ale personalitatii tale. Da, frica va aparea, dar alaturi de protectie. Sfat: Magia se intampla peste tot in jurul tau, doar lasa-te purtat de vat.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru sambata, 12 decembrie 2020. Ziua schimbarilor

Scorpion

Ceea ce avem in joc este o adevarata intoxicare amoroasa, o pasiune care te face sa te simti viu la nivel de minte, trup si suflet. Fa-ti timp pentru a derula relatia la urmatorul capitol, pune o eticheta pe ea sau prezice viitorul. Bucurati-va de fiecare moment care va este la dispozitie. Sfat: Bucurati-va de multele momente pe care le ofera viata, oricat de nesemnificative par la prima vedere.

Sagetator

Esti exact acolo unde trebuie sa fii, Sagetator. Pentru unii dintre voi, poate exista o oportunitate de a calatori. Acordati-va permisiunea de a iesi din reteaua muncii pentru un moment si de a explora necunoscutul. Sfat: Pregateste-te pentru o aventura unica.

Capricorn

Totul se reduce la claritate. Odata ce intelegi ce vrei sa obtii, nu va exista nicio forta in lume care sa iti stea in cale. Concentreaza-te pe ceea ce te va duce la obiectivul tau. Sfat: Concentrati-va pe actiune.

Varsator

Ce se intampla daca totul functioneaza mai bine decat te asteptai? Este timpul pentru o schimbare pozitiva. E timpul sa-ti vezi visele si dorintele cum devin realitate, mai ales in familie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 septembrie 2020. Scorpionii au parte de o noua oportunitate

Pesti

Ai avut grija de toti cei din jurul tau. Pune nevoile altora inaintea nevoilor tale. Dar putem cu adevarat sa-i facem fericiti pe ceilalti cand noi insine suntem nefericiti? Lasa-ti falsul sentiment de atasament. Sfat: este timpul sa scapi de complexul victimei.

Publicitate

Autor