Horoscop 2021. Jupiter si Saturn vin cu schimbari majore pentru zodii

Horoscop 2021. Va fi un an de schimbari importante pentru toate semnele, acest 2021. Acest lucru este confirmat de predictiile astrologului , gata sa sublinieze inceputul unei renasteri lente pentru multi reprezentanti ai zodiacului care, in ultimele luni, s-au simtit blocati sau putin stimulati, scrie noutati.info

Meritul este mai presus de toate al celor doua mari tranzite care, de la sfarsitul anului 2020, au remaniat cartile de pe masa: cele ale lui Jupiter si Saturn , gata sa-l intampine pe Capricorn pentru a intra in urmatorul Varsator.

Semnele Aerului si Focului vor beneficia mai presus de toate, dar vor exista si surprize pentru Pamant si Apa. Dar care sunt previziunile pentru 2021?

Horoscop 2021
Berbec

Dupa doi ani in care a fost prins intre indoieli in relatii si nu prea mult noroc de munca, Berbecul este in sfarsit gata sa se intoarca pe teren cu toata determinarea care il caracterizeaza in mod normal. Mai presus de toate, multumita lui Jupiter intr-o pozitie binevoitoare in prietenul sau Varsator, o planeta care ii va permite sa atinga obiective profesionale importante si sa respire usurat pe zona veniturilor. Dar si a lui Saturn, care ofera in cele din urma stabilitate si o decizie mai mare atat in ​​relatiile de prieteni, cat si in cele de dragoste.

Tocmai in contextul dragostei, 2021 ar putea reprezenta anul marelui pas pentru Berbec, cu formalizarea unei relatii tinute ascunse luni de zile, o casatorie sau o logodna. Si cei singuri nu vor ramane mult timp asa, mai ales aproape de vara, cand va exista o dorinta puternica de a reveni cu mandrie la cucerire. O mica incetinire doar intre aprilie si mai, cand energiile ar putea fi mai mici decat de obicei.

Citeste si articolul :   Ce a pregatit destinul pentru toti nativii in 2021. Trei zodii cu noroc mare. Nimic nu le sta in cale anul viitor

Taur

2020 a fost anul realizarilor, 2021 va fi cel al consolidarii. Taurul se va confrunta in acest an cu un suflet reinnoit, lasand mai mult spatiu pentru introspectie decat instinctul si temporar pune deoparte incapatanarea proverbiala. Primele luni de iarna vor contribui cu siguranta la intarirea bazelor unei relatii care tocmai a inceput, atat la locul de munca, cat si personal, protejand astfel emotiile pretioase. Cu toate acestea, nu trebuie sa ne asezam pe lauri, deoarece acum realizarea obiectivelor dorite nu va fi imediata ca in ultimii doi ani.

Relatia va continua fara prea multe probleme, dar ar putea exista unele surprize in mai si aprilie. Jupiter va face o incursiune de moment in Pesti si, pe langa faptul ca va aduce cateva saptamani de stabilitate economica, va revolutiona pasiunea. Prin urmare, cei singuri nu ar trebui sa fie mepregatiti.

Horoscop 2021
Gemeni

Un an in cele din urma lipsit de lanturi, cel pe care astrele l-au gandit pentru cei nascuti in zodia Gemeni . Dupa o perioada de doi ani, poate petrecuta colectand piesele muncii anterioare sau experientele profesionale, astrele ofera un moment de renastere incredibila. Totul se imbunatateste, mai ales din punct de vedere relational, iar Gemenii vor fi gata sa straluceasca. Munca va garanta cea mai mare satisfactie, datorita unui Jupiter gata sa restabileasca fluxul de venituri, eliminand astfel grijile si obstacolele financiare.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 aprilie 2021. Scorpionii vor intalni in mod constant obstacole

Primavara ar putea provoca o incetinire mica, dar surclasabila, atunci cand ideile ar putea parea prea confuze. Insa deja odata cu vara va exista ocazia de a profita de o energie si o creativitate unice pe care Gemenii nu mai puteau sa le foloseasca de cativa ani.

Rac

Racul 2021 are un singur imperativ: sa te regasesti. Dupa opozitiile dure ale lui Jupiter si Saturn, este normal ca cei nascuti in acest semn sa se simta dezorientati si obositi, dupa douasprezece luni de provocari si munca grea. Tensiunile vor incepe sa se usureze imediat, dar nu trebuie sa ne culcam pe lauri: posibilitatile de imbunatatire personala si profesionala nu lipsesc, dar nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii. Si tocmai in domeniul relational, va fi necesar sa invatam sa ne indepartam armura, avand incredere mai mult in cel de langa noi.

Evident, vor exista momente mai relaxate, in special in aprilie si mai, cand noile energii vor implica semnul pentru a garanta acea mult asteptata crestere a stimei de sine. Vara ar putea oferi in schimb mici momente de rautati.

Horoscop 2021
Leu

Va fi un an plin de provocari pentru cei nascuti sub semnul Leului . Odata cu intrarea lor in Varsator, Jupiter si Saturn vor determina o opozitie fata de acest semn, care va necesita probabil nervi puternici si abilitati organizatorice excelente. Cu toate acestea, opozitiile nu sunt in niciun caz o oportunitate de a fi refuzate, deoarece ofera o mare crestere personala si posibilitatea de a pune o baza solida pentru proiecte importante. 2021 ar putea reprezenta, prin urmare, anul constientizarii, al dorintei de razbunare si, nu doar, oportunitatea de a scapa definitiv de oamenii care se sufoca pentru existenta cuiva.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici: Horoscop financiar pentru urmatoarele luni

Sanse mari sunt, de asemenea, asteptate in primavara, cand vor exista cateva flash-uri pentru a va lansa in experimentarea amoroasa. Cei singuri vor fi mai rautaciosi decat de obicei, gata sa se angajeze in cucerirea nemiloasa. Chiar daca a fost doar pentru o noapte.

Citeste mai multe pe NOUTATI.INFO

Autor