4 lucruri de stiut despre semnele aeriene: Gemeni, Balanta, Varsator

V-ati intrebat vreodata ce au in comun Gemenii, Balanta si Varsatorul? Raspunsul este ca toate sunt, desigur, semne aeriene. Aerul este un element destul de evaziv care este uneori uitat datorita faptului ca nu poate fi vazut , dar care nu-si face prezenta mai putin semnificativa. Si, la fel ca rolul sau in lumea fizica, aerul are o mare importanta in domeniul astrologic, iar cei nascuti sub semnul aerului sunt cunoscuti ca au multe trasaturi si caracteristici distinctive.

Gemenii, Balanta si Varsatorul sunt trigonul creativitatii si inteligentei. Cei nascuti sub semne aeriene prefera sa studieze ideea din toate partile, sa discute cu oameni priceputi.  Datorita darului de a absorbi cunostintele si a iubi sa inteleaga lucruri noi, sunt neobositi atata timp cat sunt pasionati de ceva.

Iata 4 dintre ele:

1.In ciuda numelui, semnele aeriene nu sunt deloc vant. De fapt, sunt extrem de renumiti ca fiinte ganditoare, ale caror minti sunt intotdeauna in competitie si se gandesc profund la un lucru sau altul.

Citeste si articolul :   Horoscop 30 august- 5 septembrie 2021. O saptamana cu bune si rele

2.Deoarece traiesc adesea in mintea lor atat de mult timp, semnele aeriene pot aparea oarecum indepartate, ceea ce face dificila pentru ceilalti sa inteleaga ce se intampla in capul lor!

Publicitate

3.Au o latura spontana si aventuroasa care ii fac sa caute mereu experiente noi si incitante. De asemenea, sunt o companie excelenta, deoarece intotdeauna vin cu cele mai bune oferte si nu se plictisesc niciodata.

4.Se ocupa de fapte si cauta adevarul. Semnele aeriene cantaresc intotdeauna avantajele si dezavantajele inainte de a lua o decizie importanta. De asemenea, se pot distanta de probleme in asa fel incat sa se poata aseza si sa analizeze situatia cu cea mai mare obiectivitate si deschidere.

Publicitate

Publicitate

Autor