Cele mai inteligente 4 zodii – sunt adevarate genii

Toata lumea este inteligenta – in masura in care natura, educatia si curiozitatea o permit. Da, dar, potrivit astrologilor, unele semne zodiacale sunt mai inteligente decat altele. Exact patru semne ale zodiacului.

“Sunt un adevarat geniu.  Se disting prin inteligenta si ingeniozitate”, a explicat astrologa Anna Androsova.

„Aceste semne zodiacale sunt inteligente si imaginative. Inca de la o varsta frageda, arata curiozitate cu privire la lumea din jur. Vedetele preferate stiu sa observe chiar si cele mai mici detalii si sa creeze o imagine holistica a lumii ”, a explicat Anna Androsova.

Iata cele mai inteligente trei zodii:

Publicitate

Sagetatorul

Sagetatorul poate fi numit in siguranta cel mai inteligent semn zodiacal. Oamenii acestei constelatii sunt foarte destepti, bine cititi, au o memorie excelenta si ingeniozitate. Interesant este ca adesea gandurile si deciziile intelepte vin la Sagetator nu din bagajul de cunostinte obtinut in procesul vietii, ci de undeva din memoria genetica a stramosilor lor.

Citeste si articolul :   Lucruri interesante despre planeta Marte

Daca iubeste matematica, va excela in ea si va deveni un mare om de stiinta si, daca iubeste literatura, va fi un mare ganditor si un scriitor bun. Este un geniu care se poate diversifica si care are talente reale.

Genii celbre nascute sub semnul Sagetatorului: Nostradamus, Ludwig van Beethoven, Walt Disney, Winston Churchill

Varsator.

Acesta este cel mai mare geniu al zodiei. Semnul aerian se afla sub auspiciile lui Uranus. Aceasta planeta i-a acordat capacitatea de a vedea noi oportunitati in orice situatie.

„Varsatorul are o personalitate independenta si, prin urmare, nu urmareste niciodata multimea. Au o inteligenta mare, care ii ajuta sa reuseasca in orice efort ”, a explicat astrologul.

Printre geniile celebre nascute sub semnul Varsatorului se numara Galileo Galilei, A.P. Cehov, Mozart, Bob Marley si Thomas Edison.

Scorpioni.

Acest semn isi ascunde adesea abilitatile intelectuale. Patronatul lui Pluton a rasplatit Scorpionul cu forta interioara si intuitie puternica.

“In plus, magnetismul sau cosmic ii mareste inteligenta emotionala.  Scorpionii sunt foarte perspicace, asa ca este aproape imposibil sa-i insele”, a avertizat astrologul Anna Androsova.

Citeste si articolul :   Scorpionul, ingerul cazut care lumineaza intunericul cu stralucirea sa. Cum e sa traiesti cu el, ce obiceiuri are

Scorpionii celebri din istorie includ Marie Curie, Cristofor Columb, Pablo Picasso si Grace Kelly.

Gemenii.

Oamenii nascuti sub acest semn se afla sub „auspiciile” lui Mercur, care a inzestrat Gemenii cu puterea unui vorbitor si ganditor incredibil.

„Gemenii pot explica concepte complexe in termeni simpli. Vor putea cuceri orice domeniu stiintific ”, este categorica Anna Androsova.

Gemenii notabili includ Arthur Conan Doyle, Peter I si Johnny Depp.

Publicitate

Publicitate

Autor