4 semne zodiacale care fug de dragoste

Sa fii indragostit  este minunat, dar poate fi si foarte dureros  atunci cand iubirea este neimpartasita sau exista unele obstacole in calea relatiei. Exista semne ale zodiacului care se tem sa-si arate vulnerabilitatea si sa se predea complet unei singure persoane – sa aiba incredere in el tot timpul si sa impartaseasca totul cu el. Iata semnele zodiacale care fug de iubire.

Varsator

Sunt suflete libere si prefera sa traiasca singuri in propria lor lume. Varsatorul are o multime de idei si motive pentru care lupta, nu sunt traditionalisti si nu cred in casatorie. Acestia actioneaza in conformitate cu sarcinile lor, cauta dreptate, dar nu dau dovada de emotie si nu vor sa fie sensibili. Ei fug de dragoste si de predare completa. Ei pot iubi cu adevarat pe cineva numai daca simt o legatura foarte puternica cu ei.

Gemenii

Gemenii sunt flexibili, mobili, nu stau pe loc, urasc rutina. De aceea este dificil pentru ei sa creeze o relatie serioasa si sa se predea unei singure persoane. Iubesc aventura, schimbarea, fara sa stie ce se va intampla cu ei si ce urmeaza. Urasc sa fie restrictionati. Nu cred in sufletele pereche si fug in momentul in care simt ca relatia nu mai este distractiva, ci devine monotona.

Citeste si articolul :   Aceste 4 semne zodiacale isi vor rezolva problemele in 2022

Fecioara

Aceste semne zodiacale fug de dragoste pentru ca le este frica sa nu fie ranite. Sunt seriosi si responsabili, au grija de familie si sunt de fapt destul de vulnerabili. Fecioarele nu vor sa arate ca sunt sensibile, vor sa arate puternice si stabile. Le este greu sa aiba incredere si sa se relaxeze incet in fata unui partener, deoarece sunt foarte atenti si se tem de suferinta. Ei cauta stabilitate si lumea ii dezamageste.

Publicitate

Capricornul

Problema cu ei este ca acestia sunt adepti de munca prea mari, urmaresc orice scop si sunt foarte independenti. Vor sa aiba succes, stabili din punct de vedere financiar, pentru a-si face visele sa devina realitate atunci cand vine vorba de cariere si studii. Sunt foarte ocupati, nu au timp pentru iubire. Accentul lor este pus doar pe munca, studiu si succes. Astfel, partenerul lor se simte abandonat, de parca ar fi mereu pe locul doi.

Autor