Ce vara te asteapta in functie de semnul zodiacului

Noile cunostinte si mai ales relatiile romantice din timpul pandemiei au fost un test destul de dificil. Dar chiar si viata oamenilor dedicati s-a schimbat mai mult sau mai putin in ultimul an, deoarece majoritatea dintre noi ne-am vazut partenerul constant cu ochi noi. Unele cupluri s-au reunit, au petrecut majoritatea timpului impreuna, in timp ce altele au escaladat relatia.

Berbec

Berbec, iti intelegi nevoia de independenta mai mult ca niciodata. In ultimul an, ati realizat ca trairea cu limitari nu este pentru dvs. Acum esti entuziasmat de viitoarele tale aventuri si, daca esti intr-o relatie , vei dori mai multa libertate de la partenerul tau. Vei prelua conducerea in planificarea si organizarea vacantei cu partenerul tau. Daca esti singur, cauta pe cineva care iti apreciaza si independenta si nu vrea sa se opreasca asupra ta. Vara va fi fierbinte, dar esti pregatit pentru asta.

Taur

Taur, romantismul a fost intotdeauna important pentru tine. Dupa ce ti-ai petrecut tot timpul liber cu partenerul tau, ai realizat ca trebuie sa te poti distra impreuna cu el , indiferent ce se mai intampla in lume si in viata ta personala. Daca ai fost singur pana acum, a venit momentul in care ar trebui sa-ti intinzi frumoasele aripi de fluture sociale si sa cauti un tip.

Gemenii

Acum sunteti gata sa va concentrati asupra a ceea ce doriti cu adevarat si la ceea ce va asteptati de la relatia voastra. Daca in ultimele luni ai interactionat cu o persoana care nu te-a respectat suficient, acum ai ajuns la concluzia ca este mai bine sa fii singur decat cu un partener care nu te merita. Vara ti se pare promitatoare si cel mai important – a ta. Prioritatea va fi gasirea persoanei potrivite. Aceasta ar trebui sa fie o persoana cu care puteti vorbi aceeasi limba si toate astea. Un om care iti este fan, nu critic.

Rac

Reprezentantii acestui semn zodiacal sunt in sfarsit gata sa iasa din “coaja”  si sa se distreze. Chiar daca ati experimentat cataclisme de dragoste, durerea din inima voastra a trecut si acum sunteti gata pentru noi experiente. Fii spontan si cauta noi orizonturi! Daca esti singur, probabil ca abia astepti sa gasesti pe cineva care sa-ti arate lucruri noi din viata si din lume. Incercati sa iesiti cu cineva care nu este tipul dvs. de persoana. Acesta poate fi exact ceea ce aveti nevoie. Pentru raci, vara aceasta va fi o experienta uimitoare.

 Leu

Tu, Leule, stralucesti intotdeauna vara – aceasta este perioada ta preferata din an, dar, din pacate, anul acesta viata ta amoroasa nu va fi foarte interesanta. Stelele iti promit multa distractie si aventura, dar mai mult cu prietenii.  Cautati pe cineva a carui iubire se vindeca, pe cineva cu care puteti fi vulnerabil si in care sa aveti incredere. Pentru Leu intr-o relatie, este mai important ca niciodata sa stie daca partenerul sau il sprijina la  bine si in rau sau doar ii tine companie.

Fecioara

Daca vorbim despre posibilitatile iubirii furtunoase de vara, atunci Fecioara este in centrul atentiei. Persoanele singure din acest semn se vor concentra pe romantism, distractie si prieteni. Fecioarele sunt de obicei unul dintre semnele zodiacale monogame, dar s-ar putea sa aiba o dispozitie mai obraznica in aceasta vara. O Fecioara intr-o relatie ar putea dori in curand sa auda clopote de nunta. Alte Fecioare se vor gandi sa se logodeasca, sa traiasca sub acelasi acoperis cu partenerul lor . Una peste alta, Fecioarele care au un partener pe termen lung vor dori sa dezvolte o relatie in lunile urmatoare.

Balanta

Balanta a avut multe suisuri si coborasuri in ultimele luni si a venit timpul sa se relaxeze si sa se distreze in aceasta vara! In ultimul an, multe Balante si-au revenit la radacini si s-au gandit la structurarea si sensul vietii lor. Cei care nu au partener acum vor dori sa cunoasca o noua persoana care sa le aduca emotie si pasiune. Vor avea alegeri bune, in timp ce Balanta asociata va fi mai concentrata pe intoarcerea focului in relatia lor cu partenerul lor obisnuit.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Mihai Voropchievici. Lectiile Universului pentru fiecare zodie

Scorpionul

Pandemia a impiedicat cu siguranta scorpionii pasionati sa se exprime. Mai mult, reprezentantii neatasati ai acestui semn au acumulat probabil tensiune in sine. Adanc in ele este o voce care intreaba universul cand vor intalni adevarata iubire; chiar exista si unde este? Scorpionii nu cauta doar sex, ci iubesc fericirea. Vara aceasta, stelele le promit ca se va intampla acest lucru. Adica, daca sunt gata sa se deschida catre o persoana noua, o vor intalni. Pentru Scorpionii intr-o relatie , vara va fi un moment minunat pentru a ne aminti de ce s-au indragostit de partenerul lor si de a aduce acea magie inapoi.

Sagetator

Anul trecut a fost o versiune reala a iadului pentru majoritatea Sagetatorilor. Acum sunt gata sa decoleze ca o pasare dintr-o cusca! Dar, in ultimele luni, totusi, Sagetatorul a invatat ceva despre dragoste si anume: oricat de multe oportunitati ar avea o persoana, nu cuceririle noi il fac fericit. Arcasii sunt acum gata sa caute pe cineva cu  care sa ramana  mult timp. Cineva a carui inima va bate la unison cu a lor. Sagetatorul ntr-o relatie  va dori sa se asigure ca oriunde ar merge, partenerul lor va fi intotdeauna alaturi de ei.

Capricornul

Acum, ca lumea se redeschide, Capricornii vor dori sa se inconjoare cu oameni demni de ei. Nu mai vor sa-si piarda timpul si energia asupra oamenilor care nu ii aprecieaza . Capricornii, a caror relatie nu a decurs fara probleme in ultimele luni, isi vor lua ramas bun de la actualul partener si se vor intoarce cu atentie in lumea single-urilor. Se vor concentra pe gasirea cuiva care vorbeste si gandeste la fel, astfel incat cuvintele lor sa nu se piarda in traducere. Pentru capricornii dornici, este momentul sa-si condimenteze rutina cu calatorii sau experiente noi.

Citeste si articolul :   Imbunatatiti-va creierul: 5 alimente care va stimuleaza performanta mentala

Varsator

Varsatorii, au visat de mult un nou inceput. Ati petrecut mult timp introspectionand, reflectand asupra comportamentului si obiectivelor dvs. Aceasta include ambitiile personale. In aceasta vara veti avea multe oportunitati pentru a  flirta . Dar, inainte de a va decide ca puteti intra in aceste experiente, trebuie sa va asigurati ca va distrati. Daca simti ca ai terminat cu afacerile pe termen scurt, cauta pe cineva care sa preia conducerea relatiei tale. Nu va fie frica sa cheltuiti mai multi bani in numele romantismului .

Pesti

Pestii, probabil ca simti ca urmatorul capitol din viata lor  este pe cale sa se deschida chiar acum. Simti ca in orice moment  cortinele  vor fi trase si vei fi in rolul principal. Dintre toate semnele zodiacale, veti fi unul dintre cele mai fericite semne zodiacale din aceasta vara. Fie ca vrei sa gasesti un suflet pereche sau sa te casatoresti, stelele vor fi de partea ta! Pestii detasati au sansa de a intalni pe cineva care cred in ei si in visele lor. Pestii din relatii vor fi gata sa faca frumos urmatorul pas intr-o relatie cu partenerul lor.

Publicitate

Publicitate

Autor