Razvan Botezatu vrea iubit roman: „Sa aiba bani multi si zile putine”

Razvan Botezatu s-a intors in Romania, aici se simte cel mai bine. Fostul prezentator de la Antena Stars isi caut un partener roman, vrea sa se aseze la casa lui.

Razvan ca nu vrea sa mai plece din Bucuresti: „Sunt in Bucuresti si imi e bine aici. Imi merge foarte bine profesional, iar momentan nu am de ce sa ma plang”, scrie Fanatik

Razvan Botezatu vrea sa se casatoreasca

„Nu am ganduri inca, dar pot confirma ca am primit oferte. Oferte au tot fost si mai sunt. Imi merge foarte bine in online, deci am foarte multe lucruri de facut”, a spus fostul prezentator cand a fost intrebat daca se mai intoarce in televiziune.

Publicitate

Publicitate

„Daca face cineva vreun reality-show, primul show gay, sunt in fruntea listei.

Vreau sa ma casatoresc in viitorul apropiat si sa imi intemeiez o familie. Am copilarit destul. Acum imi caut jumatatea perfecta. Am deja 30 de ani”, a mai spus Botezatu.

Citeste si articolul :   Cum arata acum Shannen Doherty, actrita diagnosticata cu cancer in stadiul terminal

„Barbatii romani sunt calzi si romantici”

„Sa aiba bani multi si zile putine”, a raspuns Razvan, intrebat fiind cum ar trebui sa fie acest barbat ideal.

„Oricum, barbatii romani sunt calzi si romantici. De straini m-am lamurit”, a mai spus prezentatorul.

Razvan Botezatu este printre putinele vedete masculine de la noi care a avut curajul sa isi recunoasca orientarea sexuala.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.