Cum arata centrul pentru varstnici unde isi duce Oana Roman mama

Oana Roman a decis sa o duca pe Mioara Roman intr-un centru pentru varstnici unde va face recuperare pentru afectiunile de care sufera. Vedeta a tinut sa impartaseasca aceasta veste cu fanii sai.

Am facut un lucru foarte bun, am fost sa semnez contractul pentru a o duce pe mama la un centru, unde sa poata face recuperare pentru afectiunile de care sufera, mai ales Parkinsonul. Mama o sa stea acolo probabil o luna de zile, ca sa-si poata face diverse proceduri si tratamente. Sunt foarte fericita ca pot sa fac asta pentru ea. Acolo este un loc in care sunt si rezidenti permanenti, care au nevoie de ingrijiri. Locul este 5 stele plus, arata extraordinar, si sunt foarte fericita ca ea poate sta acolo.

Acel loc este un centru medical care arata cu adevarat ca un hotel de cinci stele, ca un resort de lux din orice statiune in care mergeti in vacanta. Are si policlinica, si restaurante, si cafenele si de toate. Sunt foarte fericita ca am gasit un loc in care mama poate sa primeasca ingrijiri si sa isi poata reveni”, le-a marturisit Oana Roman prietenilor din mediul online.

Citeste si articolul :   Silvana Riciu, din nou mamica. Primele imagini cu bebelusul: „Plang de fericire”

Un abonament lunar, care cuprinde cazare, servicii medicale, masa, curatenia, serviciile de infrumusetare, costa minim 2500 de euro.

Publicitate

Cum arata centrul medical in care o sa fie internata Mioara Roman

Imagini cu “Primul oras medical din Romania”.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.