Oana Roman, aparitie de senzatie: „M-am indragostit”

Oana Roman arata foarte bine dupa ce a slabit 20 de kilograme. Chiar daca nu trece prin momente foarte bune, fiica lui Petre Roman demonstreaza ca este o persoana puternica. In urma cu cateva saptamani vedeta a anuntat divortul de sotul sau, Marius Elisei. Cei doi au cazut de acord sa ramana prieteni de dragul copilei lor, Isa, care a implinit recent 7 ani.

De asemenea, Oana Roman a fost splecata in vacanta in Egipt doar cu fiica ei. Dupa ce a revenit in tara, aceasta a postat pe pagina sa de facebook un filmulet in care anunta ca s-a separat definitiv de Marius Elisei.

Oana Roman, reclama in furou la un ceai de slabit

Cei doi fosti soti au au decis ca vor ramane impeuna ca parteneri de afaceri pentru magazinul online MioBoutique, deoarece Oana Roman va continua sa fie imaginea sa promoveze produsele de pe site.

Publicitate

Oana Roman, care-si castiga o parte din venit, folosindu-se de imaginea ei, a postat mai multe fotografii indraznete. Imbracata intr-o rochie de tip furou, vedeta face reclama la un ceai de slabit, promovat si de alte vedete, printre care si Mirela Vaida.

„Am visat mult sa pot purta o rochie furou. Acum pot si sunt mandra de mine. Intr un an si cateva luni am facut proceduri , tin dieta si m-am indragostit de Veroslim Tea care ma ajuta sa nu am pofta de mancare dar sa am si energie . Tin post intermitent care presupune sa nu mananc nimic timp de 16 ore si ceaiul ma ajuta foarte mult. In loc de apa beau ceai, cam 1 litru pe zi. Este natural, nu are cofeina si nici altceva care sa mi dea probleme. Contine doar fructe deshidratate si plante. Am si sticla cu infuzor si pot bea pe parcursul zilei luand o cu mine peste tot”, a scris Oana Roman pe pagina ei de facebook, alaturi de mai multe fotografii cu rochia furou.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.