Oana Roman, mesaj emotionant pentru tatal ei, Petre Roman, dupa ce a lipsit de la ziua nepoatei lui!

Oana Roman si si fostul sot, Marius Elisei, au organizat o petrecere superba pentru fiica lor Isabela, care a implinit 7 ani. Oana a marturisit ca este de dezamagita ca anumite persoane importante au lipsit de la aniversare.

Vedeta a povestit ca in afara de mama ei, Mioara Roman, nici tatal ei, Petre Roman, nici bunicii din partea tatalui nu i-au urat „La multi ani!” micutei Isabela.

„Cu ocazia zilei Isabelei mi s-a confirmat inca o data ca anumiti oameni pur si simplu nu vor sa fie in viata noastra sau vor sa fie doar atunci cand au nevoie sa fie in viata noastra. Si cand nu mai au nevoie, nu mai sunt. Nu-mi sta in caracter sa-i trag la raspundere, sa-i sun si sa-i intreb: De ce ai uitat ca e ziua unui copil care te iubeste sincer? Inclusiv din familie. De fapt bunicii ei nu au fost langa ea niciunul! In afara de mama, pe care a vazut-o pentru ca sta cu noi in casa, niciun bunic nu a fost langa ea, nici macar cu un telefon.

OK, poate ca nu-ti place de mine, poti sa consider ca nu am fost o fiica buna sau o nora buna, dar copilul asta ce vina are? Cum ii explici unui copil ca niciun bunic nu a simtit sa ii dea un telefon de ziua ei, sa ii spuna La multi ani? Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni. Anul asta, nimeni”, a marturisit Oana Roman pe Instagram.

Publicitate

Oana Roman, mesaj pentru Petre Roman

„Cine n-a vrut, n-a vrut. Nu poti sa obligi pe nimeni. Tatal meu nu a sunat de ziua Izei. Nu am nicio explicatie. Poate a uitat, dar nici dupa 3-6 zile nu a sunat. Eu am o problema. In momentul in care simt ca niste oameni pe care eu ii iubesc foarte mult nu reusesc sa fie in aceeasi zona cu mine, din punctul asta de vedere, imi vad de drumul meu”.

Oana Roman nu-i reproseaza nimic tatalui ei

„Nu ii sun sa le reprosez nimic. Da, mai explodez si mai zic public niste chestii cateodata, dar eu imi asum chestia asta. Nu ma indeparteaza, ii iubesc si tin la ei la fel de mult si daca nu m-au sunat si nu au venit, si daca au uitat.

Citeste si articolul :   Marius Elisei, care este, de fapt, motivul despartirii dintre el si Oana Roman

Nu stiu daca e durere. Il iubesc foarte mult pe tata. Ii datorez foarte mult. Mai sunt oameni care nu au fost la ziua ei si in general”, a mai spus Oana Roman.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.