Mama Oanei Roman a fost externata. Primele imagini cu Mioara Roman

Oana Roman respira, in sfarsit, usurata. Astazi, dupa mai multe zile de internare, Mioara Roman a fost externata din spital. Cele doua fiice au venit la spital sa-si ia mama.

„La ora 12:00 ma duc sa o iau pe mama de la spital si sa o aduc acasa, pentru ca este foarte bine si este totul in regula si sunt foarte multumita ca e totul gata”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Mama Oanei Roman a fost externata din spital.

Au aparut primele imagini cu Mioara Roman.

„Gata, dragilor, am plecat sa o iau pe mama acasa si sunt foarte bucuroasa, pe langa faptul ca ma duc sa o iau acasa, ca astazi e mai cald si nu e gerul ala ingrozitor care ne-a innebunit. Sunt 8 grade, e soare, e frumos, ma duc sa o iau pe mama si apoi toata ziua o sa am filmari pentru emisiunea „Mamici de Pitici, cu Lipici” de la Antena Stars. Filmam de zor lucruri interesante si o sa va arat si voua”, a anuntat Oana Roman la InstaStory.

Citeste si articolul :   Soferita care a lovit cu intentie un politist, prima declaratie: Nu am oprit la semnalul politistului pentru ca ma grabeam sa ajung la Bucuresti”

„Gata, am luat-o pe mama si pentru ca m-ati tot intrebat, uite-o si pe sora mea. Este cu noi. Si mama este in spate si suntem bine si mergem acasa”, a continuat vedeta de la Antena Stars.

Mioara Roman a suferit o interventie laparascopica.